Libnet.ro
UNICEF

12:45

Pro-europeanul Dorin Chirtoaca castiga al treilea mandat de primar al Chisinaului

Hotnews Hotnews,
 Pro-europeanul Dorin Chirtoaca castiga al treilea mandat de primar al Chisinaului

Primarul in functie Dorin Chirtoaca a castigat un nou mandat de primar al Chisinaului, cel de-al treilea, invingand-o, duminica, in turul al doilea al alegerilor locale, pe contracandidata sa pro-rusa, Zinaida Greceanii, arata rezultatele date publicitatii dupa prelucrarea in proportie de 100% a proceselor verbale, anunta Unimedia. Chirtoaca Partidul Liberal) a castigat cu 53,54%, fata de 46,46%, cat a obtinut candidata Partidului Socialistilor, Zinaida Greceanii. Politician pro-european, Dorin Chirtoaca este primar al Chisinaului din anul 2007 si se afla in fata celui de-al treilea mandat. continuă pe Hotnews

Liderul PLDM indeamna simpatizantii partidului sa-l voteze pe Dorin Chirtoaca la functia de primar al Chisinaului

Liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a indemnat simpatizantii formatiunii sa-l sustina in turul al doilea al alegerilor locale pentru Primaria Chisinau pe candidatul PL, Dorin Chirtoaca.

Sustinere din Cluj pentru Dorin Chirtoaca

Miile de basarabeni care traiesc in Romania sunt indemnati sa faca un efort si, duminica, sa mearga la vot, pentru a ajuta partidele pro-europene si pro-romanesti sa castige turul al II-lea al alegerilor locale din Republica Moldova. Reprezentantii Aliantei Nationale pentru Restaurarea Monarhiei il sustin deschis pe primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca.

Dorin Chirtoaca a castigat alegerile pentru Primaria Chisinaului - rezultate partiale

Candidatul liberal Dorin Chirtoaca a castigat duminica alegerile pentru Primaria Chisinaului, cu 50,57% din voturi, invingand-o pe candidata socialista Zinaida Greceanii, care a obtinut 49,43%, potrivit.

Rezultate partiale: Dorin Chirtoaca a CASTIGAT alegerile pentru Primaria Chisinaului

Candidatul liberal Dorin Chirtoaca a castigat, duminica, alegerile pentru Primaria Chisinaului, cu 50,57% din voturi, potrivit rezultatelor dupa numararea a 60,06% din procesele verbale.

Cum a ajuns Moldova sa depinda de Dorin Chirtoaca

Situatia politica de la Chisinau este extrem de complicata, dar un lucru este simplu si cert. Daca liberalul Dorin Chirtoaca pierde alegerile pentru primaria Chisinaului, Moldova se inscrie pe orbita Kremlinului.

Alegeri locale Republica Moldova. Basescu, mesaj de sustinere pentru Dorin Chirtoaca: Alegerea lui va confirma atasamentul basarabenilor fata de libertate

Alegeri locale Republica Moldova. Fostul presedinte Traian Basescu a publicat sambata seara, pe contul sau de Facebook, un mesaj de sprijin pentru Dorin Chirtoaca, in contextul alegerilor locale care se desfasoara in Republica Moldova.

Va castiga Unirea la Chisinau?

Unionistul Dorin Chirtoaca poate castiga al treilea mandat in fruntea primariei Chisinaului, daca votul geo-politic primeaza la acest scrutin electoral. Altfel, contracandidata Zinaida Greceanii, complicea crimelor lui Voronin, poate aparea ca un nou-venit si Chisinau se va transforma intr-un nou Donbass, scrie activistul George Simion pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Republica Moldova: Duminica are loc turul doi al alegerilor locale. Lupta este stransa intre fostul primar Dorin Chirtoaca si socialista Zinaida Greceanii (VIDEO)

Cetatenii Republicii Moldova ies astazi la vot in turul doi al alegerilor locale, informeaza B1 TV. Cursa cea mai urmarita este aceea pentru functia de primar general al capitalei, unde se confrunta fostul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )