Libnet.ro
UNICEF

19:45

Dorin Cocos, audiat la DNA

România Liberă România Liberă,
Dorin Cocos, audiat la DNA

Omul de afaceri Dorin Cocos a fost dus, marti, in jurul orei 12:30, din arest la DNA pentru a fi audiat in dosarul disjuns din cel al despagubirii ilegale de la ANRP, in care este urmarit penal pentru trafic de influenta si dare de mita, alaturi de fosta sefa a DIICOT Alina Bica . continuă pe România Liberă

VIDEO Sebastian Ghita raspunde acuzatiilor Elenei Udrea: Nu a venit niciun ban de la Dorin Cocos sau de la vreo firma a dansului la Romania TV

Deputatul Sebastian Ghita a declarat intr-un interviu difuzat sambata seara de B1TV, ca nu a primit niciun ban de la omul de afaceri Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea. Parlamentarul a fost intrebat de realizatorul emisiunii Dan Andronic daca a luat 500. 000 de euro de la Cocos pentru Romania TV, tranzactia fiind intermediata de sful interimar al SRI Florin Coldea, precum sustine Elena Udrea.

Nu a venit niciun ban de la Dorin Cocos sau de la vreo firma a dansului la Romania TV

Deputatul Sebastian Ghita a declarat, ieri seara intr-un interviu televizat, ca nu a primit niciun ban de la omul de afaceri Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, potrivit Evenimentul Zilei.

Sebastian Ghita neaga ca ar fi primit bani de la Dorin Cocos, prin intermediul SRI

Deputatul Sebastian Ghita neaga acuzatiile aduse de Elena Udrea care a declarat ca acesta ar fi incasat o jumatate de milion de euro, prin intermediul Serviciului Roman de Informatii SRI), de la Dorin Cocos pentru televiziunea pe care o patroneaza.

Motivarea judecatorilor pentru arestarea Elenei Udrea: in interviurile din presa dadea indicatii pentru Dorin Cocos

Declaratiile Elenei Udrea in presa, cand era sub control judiciar, constituie indicatii catre martorii si inculpatii din dosarul Microsoft, in special catre Dorin Cocos, ea dorind ca acesta sa o sustina in denuntul impotriva lui Coldea, reiese din motivarea ICCJ care a decis arestarea deputatei.

Document Wikileaks: Banii lui Dorin Cocos, dirijati catre Traian Basescu

Banii lui Dorin Cocos ar fi fost dirijati catre Traian Basescu, se arata intr-un document aflat in arhiva site-ului Wikileaks. Analiza, realizata acum cinci ani, si prezentata in editia de sambata a.

Document WikiLeaks: Banii lui Dorin Cocos, dirijati catre Traian Basescu

Banii lui Dorin Cocos ar fi fost dirijati catre Traian Basescu, se arata intr-un document aflat in arhiva site-ului Wikileaks. Analiza, realizata acum cinci ani, si prezentata in editia de sambata a.

Elena Udrea le-a spus magistratilor ca a fost mintita de Dorin Cocos in privinta banilor

Elena Udrea a declarat, in ultimul cuvant in fata instantei, ca Dorin Cocos a mintit-o in privinta banilor, motiv pentru care si-a schimbat declaratia de avere de mai multe ori. Totodata, Udrea a acuzat pres.

Elena Udrea, acuzata de rea-credinta. Iata cum i-a transmis mesaje codificate lui Dorin Cocos

Interviurile acordate de Elena Udrea, inainte de a fi arestata, sunt tot atatea mesaje catre Dorin Cocos, arata judecatorii in motivarea arestarii fostului ministru al Dezvoltarii, a afirmat Andreea Stroe, in.

Dorin Cocos, adus la DNA in dosarul Alinei Bica

Dorin Cocos a fost adus la DNA pentru a fi audiat in dosarul fostei sefe a DIICOT, Alina Bica. in acelasi dosar a fost adus si sotul Alinei Bica. Stire in curs de actualizare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )