Libnet.ro
UNICEF

10:15

Dosar penal pe numele unei tinere din Cugir care a organizat o petrecere la domiciliu. Precizarile Parchetului

Adevărul Adevărul,
Dosar penal pe numele unei tinere din Cugir care a organizat o petrecere la domiciliu. Precizarile Parchetului

Parchetul de pe langa Judecatoria Alba Iulia a anuntat luni, 27 aprilie 2020, deschiderea unui dosar penal in legatura cu o petrecere ce a avut loc la Cugir, in weekend. continuă pe Adevărul

O tanara din Cugir, dosar penal dupa ce a organizat o petrecere acasa

O tanara din Cugir, judetul Alba, este cercetata penal dupa ce a organizat acasa p petrecere la care au participat noua persoane, aceasta fiind acuzata ca a creat cadrul pentru o eventuala transmitere a infectiei cu noul virus.

Dosar penal pentru seful Primiri-Urgente Suceava. Ar fi dat ordin ca doar medicii sa poarte echipamente de protectie

Dosar penal pe numele sefului Unitatii de Primiri Urgente Suceava, doctorul Liviu Cirlan. Acesta este cercetat pentru zadarnicirea combaterii bolilor, dupa ce ar fi dat ordin ca doar medicii sa poarte echipamente de protectie in timpul triajului epidemiologic. Medicul sustine ca toate echipametele au fost impartite conform protocolului.

Un barbat care a fugit din carantina s-a ales cu dosar penal si a fost plasat din nou pentru 14 zile in izolare la hotel

Un barbat din Alba a plecat dintr-un centru de carantinare din Alba Iulia si s-a ales cu dosar penal pentru infractiunea de zadarnicire a combaterii bolilor.

Costel Alexe anunta ca Inspectorii Garzii Forestiere Suceava au descoperit taieri ilegale de arbori in valoare de 90.000 de lei. Politistii au deschis dosar penal

Ministrul Mediului, Costel Alexe, anunta ca Inspectorii Garzii Forestiere Suceava au descoperit taieri ilegale de arbori in valoare de 90. 000 de lei, cercetand un caz de transport ilegal de material lemnos confiscat. in cauza, politistii au deschis un dosar penal si continua cercetarile.

Marian Godina, apel pentru o politista din Gorj care sufera de leucemie acuta. A crezut ca are COVID-19

Marian Gondina lanseaza in mediul online un apel umanitar pentru ajutorarea unei tinere politiste din judetul Gorj diagnosticata cu leucemie acuta. Godina scrie intr-o postare pe Facebook ca politista lucra.

SCANDAL DIPLOMATIC. Ministrul ungar de Externe: Este socanta isteria mincinoasa evidenta a ambasadorului roman. Reactia virulenta, dupa ce diplomatul roman a trimis un mesaj de sustinere unei deputate din opozitia de la Budapesta

Ministrul ungar de Externe, Szijjarto Peter, a lansat un critici extrem de dure la adresa ambasadorului roman la Budapesta, Marius Lazurca, dupa ce diplomatul i-a transmis un mesaj de sprijin unei deputate din.

Al doilea oras din Romania care va avea metrou. Actele au fost deja semnate

Metroul din Bucuresti a fost inaugurat de Ceausescu pe 19 decembrie 1979, a urmat apoi si integrarea cu transportul de suprafata, iar acum din spate vine si un al doilea oras din Romania care se va mandri in viitorul apropiat tot cu acest sistem de transport. Al doilea oras din Romania care va avea metrou .

50.000 de masti de protectie, confiscate de la o firma din Pitesti care voia sa le exporte in Germania

Reprezentantii Biroului Vamal din cadrul Aeroportului International Sibiu au confiscat 50. 000 de masti de la o firma din Pitesti care a vrut sa le exporte in Germania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )