Libnet.ro
UNICEF

01:06

Marian Godina, apel pentru o politista din Gorj care sufera de leucemie acuta. A crezut ca are COVID-19

B1 B1,
Marian Godina, apel pentru o politista din Gorj care sufera de leucemie acuta. A crezut ca are COVID-19

Marian Gondina lanseaza in mediul online un apel umanitar pentru ajutorarea unei tinere politiste din judetul Gorj diagnosticata cu leucemie acuta. Godina scrie intr-o postare pe Facebook ca politista lucra. continuă pe B1

Politista diagnosticata cu leucemie acuta. Marian Godina: Avea febra si s-a gandit ca are Covid-19

O politista tanara, abia iesita de pe bancile scolii, are mare nevoie de ajutor, fiind diagnosticata cu o boala grava. Colegul ei de breasla Marian Godina a facut apel la oameni.

Al doilea oras din Romania care va avea metrou. Actele au fost deja semnate

Metroul din Bucuresti a fost inaugurat de Ceausescu pe 19 decembrie 1979, a urmat apoi si integrarea cu transportul de suprafata, iar acum din spate vine si un al doilea oras din Romania care se va mandri in viitorul apropiat tot cu acest sistem de transport. Al doilea oras din Romania care va avea metrou .

50.000 de masti de protectie, confiscate de la o firma din Pitesti care voia sa le exporte in Germania

Reprezentantii Biroului Vamal din cadrul Aeroportului International Sibiu au confiscat 50. 000 de masti de la o firma din Pitesti care a vrut sa le exporte in Germania.

Focarul de coronavirus de la Caracal ar putea avea legatura cu o fabrica din Gorj. Si politia a inceput o ancheta

Cele opt persoane angajate la firma de confectii din Caracal si internate in spital dupa ce testul pentru noul coronavirus s-a dovedit pozitiv ar fi putut contracta virusul de la o angajata a unei firme din Gorj, care a venit in delegatie la firma din Olt.

Convorbire telefonica Klaus Iohannis - Donald Trump Presedintele american s-a oferit sa trimita ventilatoare pentru spitalele din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit la telefon sambata cu presedintele american Donald Trump, la solicitarea acestuia din urma, legata de pandemia de coronavirus. Trump si-a manifestat intentia de a trimite Romaniei ventilatoare pentru dotarea spitalelor, potrivit Administratiei prezidentiale.

Veste buna pentru medicii din Bucuresti. Gabriela Firea anunta o donatie importanta

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat ca au ajuns in tara 6. 000 de teste rapide, provenind din.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )