Libnet.ro
UNICEF

10:31

Dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fara sa posede permis de conducere

Adevărul Adevărul,
Dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fara sa posede permis de conducere

Un tanar cu dubla cetatenie le-a spus politistilor de frontiera din Oancea ca a platit unui cetatean din Republica Moldova o suma de bani pentru a obtine acel permis fals. continuă pe Adevărul

UPDATE. Merkel: Putin accepta un grup de contact pentru inceperea unui dialog.

UPDATE: Vladimir Putin accepta un grup de contact pentru a incepe un dialog in privinta Ucrainei, a declarat cancelarul german, Angela Merkel, duminica, relateaza AFP, conform Mediafax. Presedintele Putin a acceptat propunerea cancelarului de a stabili imediat o misiune de ancheta si un grup de contact, eventual sub conducerea OSCE, pentru inceperea unui dialog politic, potrivit unui comunicat al Guvernului german. --- Presedintele rus, Vladimir Putin, si cancelarul german, Angela .

Un galatean s-a ales cu dosar penal dupa ce a fost prins conducand un autoturism care nu era inmatriculat

S-a intamplat ieri, in comuna Foltesti, acolo unde politisti de frontiera au oprit in trafic, pentru control un autoturism marca Opel Astra, cu numere de inmatriculare provizorii.

Un adolescent a vrut sa isi incerce abilitatile de sofer si s-a ales cu dosar penal

Dornic sa vada cum se descurca in postura de sofer, un adolescent s-a urcat la volanul masinii parintilor si a pornit la plimbare pe strazile orasului Stefanesti. Tanarul s-a ales cu dosar de cercetare penala.

Discutie telefonica intre Putin si Merkel. Cancelarul german: Presedintele rus accepta un grup de contact pentru inceperea unui dialog

Presedintele rus a acceptat un grup de contact pentru a incepe un dialog privind situatia din Ucraina, a declarat, duminica seara, cancelarul germanAngela Merkel. Cei doi lideri politici internationali.

Laszlo Borbely nu vede niciun impediment pentru crearea unui nou Guvern: Solicitarile UDMR nu exced programul de guvernare

Vicepresedintele UDMR Laszlo Borbely a declarat, duminica, referitor la comentariul presedintelui Basescu, ca nu vede niciun impediment legat de crearea unui nou Guvern in Constitutie. Basescu a declarat ca.

Partida Romilor solicita negocieri pentru infiintarea unui Minister al Romilor in noul Guvern

Coordonatorul regional din Transilvania al Partidei Romilor Pro Europa, Aurel Pascu, ii cere premierului Victor Ponta negocieri pentru infiintarea in noul guvern a unui Minister al Romilor. Aurel Pascu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )