Libnet.ro
UNICEF

11:15

DOSARUL BANCHERILOR: alte patru persoane, retinute. Audierile continua

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
DOSARUL BANCHERILOR: alte patru persoane, retinute. Audierile continua

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) au emis, joi dupa-amiaza, alte patru mandate de retinere in dosarul fraudelor bancare de 22 de milioane de euro, audierile continuand la sediul DIICOT. continuă pe Wall-Street Ro

DOSARUL BANCHERILOR: alte patru persoane, retinute in dosarul fraudelor de 22 de mil. euro

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) au emis, joi dupa-amiaza, alte patru mandate de retinere in dosarul fraudelor bancare de 22 de milioane de euro, audierile continuand la sediul DIICOT.

Alte patru persoane, retinute in dosarul fraudelor bancare de 22 de milioane de euro.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) au emis, joi dupa-amiaza, alte patru mandate de retinere in dosarul fraudelor bancare de 22 de milioane de euro, audierile continuand la sediul DIICOT Bucuresti, scrie Mediafax. Bilantul retinerilor in acest dosar a ajuns astfel la sase persoane. Surse judiciare au precizat, pentru Mediafax, ca persoanele retinute pana in prezent nu sunt din randul celor care detineau functii la Fondul .

Accident grav in cartierul bucurestean Rahova. Patru persoane au fost ranite

Sase masini au fost implicate intr-un accident in cartierul Rahova din Capitala. Doua autoturisme care s-au tamponat intr-o intersectie au lovit alte patru masini care erau parcate pe trotuar. Trei victime au.

Cel putin patru persoane ranite la o petrecere de Halloween, la Universitatea din California

Cel putin patru persoane au fost ranite la o petrecere organizata de Halloween, la Universitatea din California, unde unul dintre invitatii a venit armat. Autoritatile din Los Angeles au confirmat ca.

Dosarul bancherilor: Sase persoane au fost retinute pentru 24 de ore

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) au emis, joi dupa-amiaza, mai multe mandate de retinere in dosarul fraudelor bancare de 22 de milioane.

Sapte retineri in cazul fraudelor bancare. Audierile continua la sediul DIICOT. Seful gruparii, candidat la Primaria Oltenita in 2008 si proprietar al unei ferme

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) au emis, joi, sapte mandate de retinere in dosarul fraudelor bancare de 22 de milioane de euro, audierile continuand la sediul DIICOT Bucuresti, informeaza Mediafax. Potrivit agentiei de presa, liderul gruparii infractionale din dosarul fraudelor bancare de 22 de milioane de euro, Daniel Ruse, a candidat ca independent la alegerile din 2008 pentru Primaria Oltenita, si, potrivit presei locale, si-ar fi cumparat o ferma de porci si ar fi coordonat obtinerea de credite cu documente false.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2682 seconds )