Libnet.ro
UNICEF

09:00

Alte patru persoane, retinute in dosarul fraudelor bancare de 22 de milioane de euro.

România Liberă România Liberă,
Alte patru persoane, retinute in dosarul fraudelor bancare de 22 de milioane de euro.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) au emis, joi dupa-amiaza, alte patru mandate de retinere in dosarul fraudelor bancare de 22 de milioane de euro, audierile continuand la sediul DIICOT Bucuresti, scrie Mediafax. Bilantul retinerilor in acest dosar a ajuns astfel la sase persoane. Surse judiciare au precizat, pentru Mediafax, ca persoanele retinute pana in prezent nu sunt din randul celor care detineau functii la Fondul . continuă pe România Liberă

DOSARUL BANCHERILOR: alte patru persoane, retinute in dosarul fraudelor de 22 de mil. euro

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) au emis, joi dupa-amiaza, alte patru mandate de retinere in dosarul fraudelor bancare de 22 de milioane de euro, audierile continuand la sediul DIICOT.

DOSARUL BANCHERILOR: alte patru persoane, retinute. Audierile continua

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) au emis, joi dupa-amiaza, alte patru mandate de retinere in dosarul fraudelor bancare de 22 de milioane de euro, audierile continuand la sediul DIICOT.

DOSARUL FRAUDEI BANCARE. Seful gruparii, fost CANDIDAT la primarie si proprietar de ferma.

Liderul gruparii infractionale din dosarul fraudelor bancare de 22 de milioane de euro, Daniel Ruse, a candidat ca independent la alegerile din 2008 pentru Primaria Oltenita, iar apoi, scrie presa locala, si-a cumparat o ferma de porci si ar fi coordonat obtinerea de credite cu documente false, potrivit Mediafax. Originar din judetul Calarasi, Ruse a fost al patrulea la alegerile din 2008 pentru functia de primar din Oltenita, obtinand doar 9,24% din voturi, conform datelor Biroului Electoral .

Cazul fraudelor bancare Saptesprezece persoane, printre care vicepresedintele BRD, Claudiu Cercel, retinute. Seful gruparii a fost candidat la Primaria Oltenita in 2008, apoi proprietar de ferma. Aurel Saramet va fi cercetat in libertate

Saptesprezece persoane, printre care Claudiu Cercel, vicepresedinte BRD, au fost retinute, joi, in dosarul fraudelor bancare de 22 de milioane de euro, audierile continuand la sediul DIICOT Bucuresti, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Liderul gruparii infractionale din dosarul fraudelor bancare de 22 de milioane de euro, Daniel Ruse, a candidat ca independent la alegerile din 2008 pentru Primaria Oltenita, iar apoi, scrie presa locala, si-a cumparat o ferma de porci si ar fi coordonat obtinerea de credite cu documente false. UPDATE 1:15 Aurel Saramet, suspendat de la conducerea Fondului de Garantare a Creditelor pentru IMM, va fi cercetat in libertate in dosarul fraudelor bancare de 22 de milioane de euro, in urma audierilor incepute joi la sediul DIICOT Bucuresti.

Sapte retineri in cazul fraudelor bancare. Audierile continua la sediul DIICOT. Seful gruparii, candidat la Primaria Oltenita in 2008 si proprietar al unei ferme

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) au emis, joi, sapte mandate de retinere in dosarul fraudelor bancare de 22 de milioane de euro, audierile continuand la sediul DIICOT Bucuresti, informeaza Mediafax. Potrivit agentiei de presa, liderul gruparii infractionale din dosarul fraudelor bancare de 22 de milioane de euro, Daniel Ruse, a candidat ca independent la alegerile din 2008 pentru Primaria Oltenita, si, potrivit presei locale, si-ar fi cumparat o ferma de porci si ar fi coordonat obtinerea de credite cu documente false.

Dosarul bancherilor: Sase persoane au fost retinute pentru 24 de ore

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) au emis, joi dupa-amiaza, mai multe mandate de retinere in dosarul fraudelor bancare de 22 de milioane.

Dosarul fraudei bancare: Trei functionari din Ministerul Economiei au fost demisi

Trei functionari din Ministerul Economiei, implicati in dosarul fraudei bancare, au fost demisi. Este vorba despre Mihai Grigoroiu, Rosu Catalin Ionut si Atanasiu Andrei. in acelasi caz s-au demarat.

Accident grav in cartierul bucurestean Rahova. Patru persoane au fost ranite

Sase masini au fost implicate intr-un accident in cartierul Rahova din Capitala. Doua autoturisme care s-au tamponat intr-o intersectie au lovit alte patru masini care erau parcate pe trotuar. Trei victime au.

Cel putin patru persoane ranite la o petrecere de Halloween, la Universitatea din California

Cel putin patru persoane au fost ranite la o petrecere organizata de Halloween, la Universitatea din California, unde unul dintre invitatii a venit armat. Autoritatile din Los Angeles au confirmat ca.

Cine sunt personajele principale din dosarul fraudei bancare: Aurel Saramet, fost bancher, director in Finante si sef al Fondului de Garantare. 4 case, 3 masini, conturi consistente

Aurel Saramet , fostul sef al Fondului de Garantare, este un om bogat, cu 3 case doua in Bucuresti) plus una de vacanta, bunuri de circa 35. 000 euro, depozite bancare de 1,4 mil. lei, imprumuturi acordate de aproape 60. 000 de euro, cu o biografie bogata in spate. Saramet a contribuit la elaborarea primei strategii de dezvoltare economica si sociala a Romaniei. A fost initiator si direct negociator al primelor actiuni de privatizare prin vanzare catre investitori strategici straini Poiana Poduse Zaharoase Bracov- Kraft Jacobs Suchard, DERO Ploiecti -Unilever, PITBER Pitesti -Brau und Brunnen, DETERGENTI Timisoara - Procter Gamble, s. a ). CV-ul lui il recomanda mai degraba ca tehnocrat decat ca invinuit pentru fraude de milioane de euro. Vezi in atasament CV-ul de declaratia de avere ale lui Aurel Saramet.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )