Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dosarul bancherilor: Sase persoane au fost retinute pentru 24 de ore

Antena3 Antena3,
Dosarul bancherilor: Sase persoane au fost retinute pentru 24 de ore

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) au emis, joi dupa-amiaza, mai multe mandate de retinere in dosarul fraudelor bancare de 22 de milioane. continuă pe Antena3

Alti 39 de angajati CFR au fost retinuti pentru 24 de ore

39 dintre nasii de la CFR au fost retinuti pentru 24 de ore. Cinci dintre acestia sunt inspectori de specialitate, iar 26 conductori si sefi de tren. intre timp, audierile angajatilor de la Caile Ferate.

DOSARUL BANCHERILOR: alte patru persoane, retinute in dosarul fraudelor de 22 de mil. euro

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) au emis, joi dupa-amiaza, alte patru mandate de retinere in dosarul fraudelor bancare de 22 de milioane de euro, audierile continuand la sediul DIICOT.

DOSARUL BANCHERILOR: alte patru persoane, retinute. Audierile continua

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) au emis, joi dupa-amiaza, alte patru mandate de retinere in dosarul fraudelor bancare de 22 de milioane de euro, audierile continuand la sediul DIICOT.

UPDATE Barbatul care a luat ostatici intr-un oficiu postal din Drumul Taberei din Capitala a fost retinut pentru 24 de ore. Incidentul nu s-a soldat cu raniti

Un barbat inarmat cu un topor a luat ostatice, marti, mai multe persoane aflate intr-un oficiu postal de pe strada Romancierilor din cartierul Drumul Taberei sectorul 6 al Capitalei), amenintandu-i pe oameni si nepermitandu-le acestora sa paraseasca cladirea, anunta Mediafax. Potrivit Realitatea Tv, oficiul postal este aglomerat la aceasta ora. UPDATE ora 20:44): Agresorul din oficiul postal a fost retinut pentru 24 de ore, el fiind urmarit penal pentru amenintare, distrugere, lipsire de libertate, port ilegal de arma alba si ultraj. UPDATE ora 11:43): Barbatul retinut de politisti va fi dus la Politia Capitalei pentru a fi audiat. Oficialii din Politia Capitalei au precizat ca nicio persoana nu a fost ranita. UPDATE ora 11:17): Barbatul care a luat ostatici intr-un oficiu postal din Bucuresti a fost imobilizat, anunta Realitatea Tv. El era inarmat cu un cutit si cu un topor. Doua persoane au primit ingrijiri medicale in urma incidentului.

Marea Britanie, dosarul pradatorului sexual Jimmy Savile: Fostul star pop Gary Glitter a fost arestat pentru agresiuni sexuale impotriva minorilor

Scandalul Jimmy Savile, fostul animator vedeta al BBC suspectat de agresiuni sexuale asupra minorilor de-a lungul a cinci decenii, a capatat o noua amploare duminica dupa arestarea, la Londra, a unui ex-star pop, Gary Glitter, condamnat deja in treut pentru pedofilie, scrie AFP.

Salvat de uragan, dar nu si de justitie: Un barbat din Philadelphia a fost arestat pentru ca incerca sa fure dintr-un magazin parasit

Un barbat din Philadelphia, care a supravietuit uraganului Sandy si a fost salvat de sub daramaturi dupa ce o cladire s-a prabusit peste el, a fost imediat arestat de politisti, care il suspecteaza ca a.

Un jurnalist grec a fost arestat pentru ca a publicat o lista cu milionari greci cu conturi in Elvetia

Jurnalistul grec Kostas Vaxevanis a fost arestat duminica dupa ce a publicat o lista cu 2. 059 de nume ale unor milionari eleni cu conturi in Elvetia, transmite The Guardian. Aceeasi lista a fost transmisa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )