Libnet.ro
UNICEF

18:30

Dosarul Mineriadei: Parchetul cere aviz pentru urmarirea penala a lui Petre Roman, Victor Atanasie Stanculescu si Gelu Voican Voiculescu

România Liberă România Liberă,
Dosarul Mineriadei: Parchetul cere aviz pentru urmarirea penala a lui Petre Roman, Victor Atanasie Stanculescu si Gelu Voican Voiculescu

Procurorul general al Parchetului inaltei Curti de Casatie si Justitie PICCJ) cere presedintelui declansarea procedurilor pentru formularea cererii de urmarire penala pentru Petre Roman, Victor Athanasie Stanculescu si Gelu Voican Voiculescu, in dosarul Mineriadei, pentru infractiuni contra umanitatii. continuă pe România Liberă

Dosar Mineriada: PICCJ cere aviz pentru urmarirea penala a lui Petre Roman si Athanasie Stanculescu

Procurorul general al Parchetului instantei supreme cere presedintelui declansarea procedurilor pentru formularea cererii de urmarire penala pentru Petre Roman, Victor Athanasie Stanculescu si Gelu Voican Voiculescu, in dosarul Mineriadei, pentru.

Dosarul Mineriadei. Iliescu, URMARIT PENAL, pentru crime contra umanitatii. Atanasie Stanculescu si Magureanu, suspecti

Fostul presedinte Ion Iliescu este urmarit penal in dosarul Mineriadei din iunie 1990, pentru infractiuni contra umanitatii, respectiv reprimarea violenta a manifestatiei din Piata Universitatii. in acelasi dosar, si fostul sef SRI Virgil Magureanu si generalul Victor Atanasie Stanculescu au calitatea de suspecti.

Procurorii ii cer lui Iohannis aviz pentru urmarirea lui Victor Atanasie Stanculescu. Solicitarea este analizata de presedinte

Procurorii Parchetului General au transmis o colicitare catre Palatul Cotroceni prin care ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa incuviinteze punerea sub acuzare a fostului ministru al Apararii Victor Atanasie Stanculescu.

Procurorii ii cer lui Iohannis aviz pentru urmarirea lui Victor Atanasie Stanculescu

Procurorii Parchetului General au transmis o colicitare catre Palatul Cotroceni prin care ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa incuviinteze punerea sub acuzare a fostului ministru al Apararii Victor Atanasie Stanculescu.

Iliescu, URMARIT PENAL in dosarul Mineriadei, pentru infractiuni contra umanitatii

Fostul presedinte Ion Iliescu este urmarit penal in dosarul mineriadei din iunie 1990, pentru infractiuni contra umanitatii, respectiv reprimarea violenta a manifestatiei din Piata Universitatii.

Gheorghe Dobre, fostul ministru al Transporturilor, la Parchetul General, in dosarul Mineriadei

Fostul ministru al Transporturilor Gheorghe Dobre a fost joi, la Parchetul General, pentru a i se aduce la cunostinta calitatea sa in dosarul Mineriada .

Fostul presedinte Ion Iliescu, acuzat oficial de infractiuni contra umanitatii in dosarul Mineriadei

Fostul presedinte Ion Iliescu este acuzat oficial de infractiuni contra umanitatii in dosarul Mineriadei din 1990. El s-a prezentat miercuri la Parchetul General, pentru a fi reaudiat in acest caz. A stat de vorba cu anchetatorii o ora. La Parchetul General a ajuns miercuri si Virgil Magureanu. in perioada urmatoare vor mai fi audiati si fostul premier Petre Roman, dar si Victor Atanasie Stanculeanu.

Dosarul Mineriadei: Se ingroasa lotul acuzatilor

Procurorii militari au cerut presedintelui Klaus Iohannis aviz pentru inceperea urmaririi penale, in dosarul Mineriada, impotriva lui Petre Roman, Victor Athanasie Stanculescu si Gelu Voican Voiculescu. Ieri au fost pusi sub acuzare si Miron Cozma si Emil Cico Dumitrescu, iar Cazimir Ionescu a aflat ca este suspect in dosar.

Dosarul mineriadei lui Iliescu, reala justitie sau mascarda pesedista?

Istoria ne-o arata, niciodata nu e prea tirziu pentru exorcizarea trecutului, rostirea adevarului si pedepsirea vinovatilor. Chiar daca multi spun ca punerea lui Iliescu sub urmarire penala in dosarul Mineriadei din 1990 este tardiva, au trecut 25 de ani!, iar raul generat in societate de ororile de atunci si-a produs efectele pina la ultimul strop, fiind piatra de temelie a altor rele pe masura, cred ca sub aspect moral si al relationarii noastre cu trecutul si viitorul nu e tirziu .

Victor Atanasie Stanculescu, audiat in dosarul Mineriadei

Fostul general Victor Athanasie Stanculescu a ajuns, miercuri dupa-amiaza, la Parchetul instantei supreme. El a declarat, la intrare, ca a fost citat in calitate de supect in dosarul mineriadei si ca urmeaza sa afle ce anume vor sa ii aduca la cunostinta procurorii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )