Libnet.ro
UNICEF

18:15

Dosarul privind incompatibilitatea lui Klaus Iohannis, judecat pe 14 ianuarie

Antena3 Antena3,
Dosarul privind incompatibilitatea lui Klaus Iohannis, judecat pe 14 ianuarie

Instanta suprema a admis, marti, sa fie judecat pe fond recursul in dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis. Instanta a stabilit primul termen in 14 ianuarie, cand vor fi citati Iohannis si un. continuă pe Antena3

Dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis va fi judecat in recurs la ICCJ, in 14 ianuarie

Instanta suprema a admis, marti, sa fie judecat pe fond recursul in dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis si a stabilit primul termen in 14 ianuarie, cand vor fi citati Iohannis si un reprezentant al Agentiei Nationale de Integritate ANI).

Procesul ANI vs. Klaus Iohannis incepe pe 14 ianuarie

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a stabilit pentru 14 ianuarie primul termen in recursul formulat de Agentia Nationala de Integritate ANI) fata de decizia de achitare a presedintelui ales Klaus Iohannis in dosarul de incompatibilitate.

Ceremonie pentru victimele accidentului aviatic. La comemorare participa si Klaus Iohannis

Update 14. 03 - Ceremonia pentru comemorarea militarilor decedati in accidentul aviatic de vineri de la Sibiu a inceput in urma cu cateva momente si s-a intonat imnul national. La ceremonie sunt prezente familiile.

Victor Ponta: Imi pare rau pentru multe lucruri spuse in campanie la adresa lui Klaus Iohannis

Victor Ponta a fost intrebat daca isi mentine afirmatia facuta in urma cu cateva saptamani, respectiv faptul ca presedintele ales, Klaus Iohannis, va primi un verdicat nefavorabil de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Klaus Iohannis va juca un meci demonstrativ cu Simona Halep, anul viitor, la Sibiu

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis si tenismena Simona Halep, locul 3 WTA, vor juca un meci demonstrativ in cadrul unui eveniment de promovare a sportului in randul copiilor, in 2015, la Sibiu. Anul v.

Meciul anului in tenis: Klaus Iohannis vs. Simona Halep. Cand va avea loc?

Klaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei, a anuntat pe Facebook ca va sustine anul viitor un meci demonstrativ de tenis cu Simona Halep. Politicianul este recunoscut pentru pasiunea sa fata de tenis si pentru miscare in general.

Meciul anului in tenis: Klaus Iohannis vs. Simona Halep. Cand va avea loc?

Klaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei, a anuntat pe Facebook ca va sustine anul viitor un meci demonstrativ de tenis cu Simona Halep. Politicianul este recunoscut pentru pasiunea sa fata de tenis si pentru miscare in general.

Black Friday: Klaus Iohannis, record de vanzari si pe elefant.ro - 2.000 de exemplare digitale au fost vandute

N acest an, de Black Friday, elefant. ro a inregistrat peste 35. 000 de comenzi, cele mai cerute produse fiind ceasurile, parfumurile, produsele home-deco si jucariile. Cartea Presedintelui Klaus Iohannis, Pas cu pas, a inregistrat si ea un record absolut in vanzari, peste 2. 000 de exemplare digitale fiind achizitionate de romani.

UPDATE Klaus Iohannis: Anul viitor voi juca un meci demonstrativ de tenis cu Simona Halep

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, si jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 3 mondial, si-au dat acordul de principiu sa fie prezenti anul viitor, la Sibiu, la un eveniment care sa promoveze sportul si miscarea, a precizat, pentru Agerpres, Marius Vecerdea, organizatorul turneului international de tenis de la Sibiu si apropiat al presedintelui.

Surse: Traian Basescu ar putea merge cu Klaus Iohannis la viitorul Consiliu European

Presedintele Traian Basescu l-ar putea prezenta pe Klaus Iohannis sefilor europeni, relateaza B1 TV. Potrivit unor surse, Basescu ar putea merge cu presedintele ales la viitorul Consiliu European, ce va avea loc la .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )