Libnet.ro
UNICEF

09:17

Dosarul Referendumului: Un consilier din MAI a demisionat, dupa ce a fost acuzat ca a vrut sa influenteze un martor

România Liberă România Liberă,
Dosarul Referendumului: Un consilier din MAI a demisionat, dupa ce a fost acuzat ca a vrut sa influenteze un martor

Consilierul unui secretar de stat din MAI, Samuel Calota, a demisionat, dupa ce, miercuri seara, un martor din dosarul Referendumului a declarat ca acesta i-a oferit bani pentru a isi retrage denuntul impotriva lui Liviu Dragnea. continuă pe România Liberă

Dosarul Referendumul: Un consilier MAI a demisionat, dupa ce a fost acuzat ca a vrut sa influnteze un martor

Consilierul unui secretar de stat din MAI, Samuel Calota, a demisionat, dupa ce, miercuri seara, un martor din dosarul Referendumului a declarat ca acesta i-a oferit bani pentru a isi retrage denuntul impotriva lui Liviu Dragnea.

Un consilier in Ministerul de Interne, Samuel Calota, a demisionat dupa ce a fost acuzat, la Realitatea TV, ca a oferit mita pentru ca un denuntator sa isi retraga plangerea in dosarul Referendumul

Consilierul secretarului de stat pentru relatia cu Parlamentul din cadrul Ministerului de Interne, Samuel Calota, si-a dat demisia din functie dupa ce un martor in dosarul Referendumul, Romica Parpalea, a declarat ca acesta i-a oferit bani pentru a retrage un denunt impotriva lui Liviu Dragnea, potrivit site-ului televiziunii Realitatea TV.

Dosarul Referendumului: Procesul lui Liviu Dragnea, AMANAT. Ce a declarat la plecarea de la iCCJ

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul privind fraudarea referendumului din 2012.

Liviu Dragnea, din nou in fata judecatorilor. incepe apelul in dosarul Referendumului

Liviu Dragnea a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul privind fraudarea referendumului din 2012.

Primul termen in dosarul fostului consilier prezidential George Scutaru, la ICCJ

Fostul consilier prezidential, George Scutaru, s-a prezentat, miercuri, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde are loc primul termen la dosarul in care a fost trimis in judecata, pentru spalare de bani.

Victor Ponta, despre scenariul privind schimbarea sa din fruntea guvernului dupa Congresul PSD: Guvernul nu e pe persoana fizica. Atata timp cat exista sprijin de la coalitie, pana la alegerile din 2016 imi fac datoria/ Dragnea: Singur sursa sigura din P

Premierul Victor Ponta si presedintele interimar PSD Liviu Dragnea au fost intrebati joi, intr-o conferinta de presa de la filiala din Gorj, cum comenteaza informatiile aparute in presa, pe surse, potrivit carora Ponta va fi schimbat din functia de premier dupa Congresul PSD in contextul in care presedintele Klaus Iohannis ar fi garantat social-democratilor ca numeste un premier din partea aceluiasi partid. Sursele alea sunt penibile a afirmat premierul, care a anuntat ca ramane in functie atat timp cat are sustinerea coalitiei, dar nu mai mult de pana alegerile parlamentare viitoare.

Surse: Victime din randul civililor, dupa raidurile aeriene ale Rusiei

Fortele aeriene rusesti dislocate in Siria au lovit 8 obiective ISIS, raporteaza, potrivit postului RT, purtatorul de cuvant al Ministerului rus al Apararii, scrie jurnalul. ro. Atacurile s-au desfasurat, dupa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )