Libnet.ro
UNICEF

13:45

Doua autostrazi si 16 Drumuri Nationale inchise

România Liberă România Liberă,
Doua autostrazi si 16 Drumuri Nationale inchise

A2 Bucuresti Constanta, tronsonul Lehliu-Gara Constanta, pe care ninge viscolit, A4 Ovidiu - Agigea, dar si alte 16 tronsoane de drumuri nationale sunt in continuare inchise, la ora 09. 30, din cauza zapezii si a viscolului, potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane. continuă pe România Liberă

La ora 16.00 mai erau inchise 16 drumuri nationale si A2

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la ora 6. 00, din cauza zapezii si a viscolului, mai erau inchise 16 drumuri nationale si sunt restrictii pentru vehiculele de tonaj pe trei DN. Toate drumurile nationale din Braila, judet lovit dur de viscolul de vineri au fost deschise.

Mai multe sectoare de drumuri raman inchise circulatiei

Doua autostrazi, A2 Bucuresti - Constanta, si A4 Ovidiu - Agigea, sunt in continuare inchise circulatiei astazi, la ora 16. 30, la fel ca si alte sectoare de drumuri nationale, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Drumuri nationale afectate de viscol. Situatia de la ora 16.30

Potrivit centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane, sambata dupa-amiaza, la ora transmiterii acestei stiri, mai sunt inchise din cauza zapezii si a viscolului urmatoarele sectoare de drumuri nationale: .

A doua zi de viscol. Cod galben de ger, in toata tara, timp de trei zile. Unele trenuri sunt anulate, altele au intarzieri de sute de minute. 128 de localitati nu au curent electric. 42 de drumuri nationale sunt inchise. Cursele aeriene au intarzieri de p

Iarna dezlantuita loveste Romania, sambata, pentru a doua zi consecutiv. La Bucuresti viscolul s-a oprit, dar 16 judete se afla sub cod galben.

Peste 40 de drumuri nationale din noua judete, precum si autostrazile A2 si A4, sunt inca inchise

Un numar de 40 de drumuri nationale din noua judete, precum si autostrazile A2 si A4, sunt inca inchise, sambata dimineata, fiind insa reluata circulatia pe DN 3, in judetul Ilfov.

Duminica dimineata mai erau inchise 16 tronsoane de drumuri nationale si Autostrada Soarelui

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, la aceasta ora, din cauza zapezii si a viscolului, sunt inchise doua tronsoane de autostrada si 16 tronsoane de drumuri nationale pe 18 segmente).

Vineri, zi cu cod rosu de viscol in mai multe judete / Zeci de drumuri nationale si A2 au fost inchise / Restrictii si intarzieri pe calea ferata / O femeie a murit in Amara inainte de sosirea ambulantei

Viscolul a dus vineri la inchiderea A2 si a tuturor drumurilor nationale din Braila, Calarasi, Constanta si Ialomita. Au fost inchise numeroase DN si in Buzau, Vrancea, Galati, Ilfov, Tulcea, Giurgiu, Galati si Buzau. Vineri au fost sub cod rosu de viscol judetele Constanta si Tulcea pana la ora 18. 00) si Buzau, Braila si Vrancea pana la ora 16. 00), Ialomita si Calarasi pana la ora 13. Situatia zborurilor de pe Aeroportul Otopeni,AICI. Tabela din Gara de Nord din Bucuresti,AICI. Situatia drumurilor nationale inchise laAICI-----------------16. 33 La acest moment mai este valabil, pana la ora 18. 00 un cod rosu de viscol pentru nord-estul judetului Constanta si estul judetului Tulcea. 26 Numarul curselor anulate pe Aeroportul Otopeni a ajuns la 1915. 54 Peste 90 de persoane au fost salvate de pompieri de pe drumul care leaga Constanta de Valu lui Traian15. 22Codul portocaliu de viscol, prelungit in opt judete pana la ora 23. Cod galben in Capitala si 19 judete 14. 48 Raed Arafat: In jur de 20 - 30 de masini sunt blocate pe autostrada A2, iar in prezent se intervine pentru evacuarea persoanelor din ele14. 23 Circa 280 de localitati din toate zonele tarii nu aveau energie electrica la ora 12. 20 Ministrul de interne ca o femeie a murit in Amara, ambulanta venita cu vola in fata ajungand prea tarziu.

Nu se circula spre Bucuresti. Alte trei drumuri nationale din Vrancea sunt inchise

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, la aceasta ora 7:30), din cauza zapezii si a viscolului, sunt inchise mai multe sectoare de drumuri nationale.

Centrul INFOTRAFIC. Zeci de drumuri nationale din intreaga tara, inchise. Autoritatile bulgare au suspendat circulatia pe podul Calfat - Vidin, de la granita cu Bulgaria

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, la ora 10. 00, din cauza zapezii si a viscolului, sunt inchise urmatoarele mai multe drumuri nationale.

Centrul INFOTRAFIC. Zeci de drumuri nationale din intreaga tara, inchise

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, la ora 10. 00, din cauza zapezii si a viscolului, sunt inchise urmatoarele mai multe drumuri nationale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )