Libnet.ro
UNICEF

14:00

Doua persoane care afirma ca au fost ranite in timpul marsului de sambata din Charlottesville au dat in judecata organizatorii si soferul care a intrat cu masina in multime, cerand trei milioane de dolari despagubire

Hotnews Hotnews,
 Doua persoane care afirma ca au fost ranite in timpul marsului de sambata din Charlottesville au dat in judecata organizatorii si soferul care a intrat cu masina in multime, cerand trei milioane de dolari despagubire

Doua persoane care afirma ca au fost ranite in timpul marsului de sambata al extremei-drepte din Charlottesville, Virginia, au dat in judecata soferul acuzat de uciderea unei femei prin conducerea masinii prin multime si organizatorii evenimentului, cerand despagubiri in valoare de trei milioane de dolari, potrivit Reuters. continuă pe Hotnews

Kenya: Doua persoane au murit si mai multe au fost ranite in cadrul violentelor declansate in urma realegerii presedintelui Kenyatta

Doua persoane au fost ucise, iar mai multe au fost ranite de gloante, in noaptea de vineri spre sambata, la Kisumu si Siaya, in vestul Kenyei, in confruntarile cu politia izbucnite dupa anuntul realegerii presedintelui Uhuru Kenyatta, relateaza Agerpres, citand AFP.

FOTO + VIDEO. Atac la Paris: O fetita a murit si alte 12 persoane au fost ranite, dupa ce o masina a intrat intr-o pizzerie. Soferul ar fi vrut sa se sinucida

O masina a intrat intentionat, luni seara, intr-o pizzerie din suburbia Sept-Sorts, din estul Parisului, lovind mai multe persoane care se aflau pe terasa. O fata a fost ucisa, iar cel putin 12 persoane au fost ranite, scrie Le Figaro, citand autoritatile franceze.

Un microbuz a cazut in Dambovita. Trei persoane au murit, printre care o fetita de 8 ani, si alte sase au fost ranite (FOTO)

Tragedie pe sosea, in noaptea de duminica spre luni. Un microbuz a cazut in Dambovita, trei persoane si-au pierdut viata si alte sase au fost ranite, potrivit stiripesurse. Printre.

Un microbuz a cazut in Dambovita. Trei persoane au murit, printre care o fetita de 8 ani, si alte sase au fost ranite (VIDEO + FOTO)

Tragedie pe sosea, in noaptea de duminica spre luni. Un microbuz a cazut in Dambovita, trei persoane si-au pierdut viata si alte sase au fost ranite, potrivit stiripesurse. Printre.

Cinci persoane au fost ranite grav in urma unei explozii in Lisabona

Explozie urmata de incendiu intr-un imobil dintr-un cartier din Lisabona, Portugalia, in urma careia cinci persoane au fost ranite. Printre victime se numara doi franvezi si doi germani. Incidentul s-a.

Atac armat intr-o cladire din Suedia: trei persoane au fost ranite. Agresorul se afla in libertate

Trei persoane au fost ranite dupa ce o persoana a deschis focul intr-o cladire din Malmo, al treilea cel mai mare oras din Suedia.

Cinci persoane au murit si alte 34 au fost ranite, in urma furtunilor devastatoare din Polonia

Cinci persoane au murit si alte 34 au fost ranite in urma unor furtuni violente produse in nordul Poloniei, conform informatiilor publicate de media locale citate sambata de agentia DPA.

Gestul REVOLTATOR al unor medici. Si-au facut selfie-uri langa epavele a doua trenuri care s-au ciocnit, in loc sa acorde ajutor pasagerilor raniti (FOTO)

Mai multi medici din Egipt au fost sanctionati pentru felul in care s-au comportat dupa ce doua trenuri s-au ciocnit. Acestia si-au facut selfie-uri pe sine, cu epavele trenurilor care au fost implicate i.

UPDATE Kenya: Cel putin 11 persoane au murit si mai multe au fost ranite in cadrul violentelor declansate in urma realegerii presedintelui Kenyatta

Politia din Kenya a omorat cel putin 11 persoane in timpul protestelor izbucnite in vestul tarii, dupa realegerea presedintelui Uhuru Kenyatta, relateaza Reuters.

Accident pe DN1 la iesirea din Brasov spre Ghimbav. Patru persoane au fost ranite, dintre care doua femei insarcinate

Patru persoane au ajuns la spital dupa ce o autotutilitara a izbit un autoturism pe DN 1 la iesirea din Brasov. La fata locului au intervenit doua echipaje SMURD si o Ambulanta. Circulatia nu a fost blocata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )