Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cinci persoane au murit si alte 34 au fost ranite, in urma furtunilor devastatoare din Polonia

România Liberă România Liberă,
Cinci persoane au murit si alte 34 au fost ranite, in urma furtunilor devastatoare din Polonia

Cinci persoane au murit si alte 34 au fost ranite in urma unor furtuni violente produse in nordul Poloniei, conform informatiilor publicate de media locale citate sambata de agentia DPA. continuă pe România Liberă

Kenya: Doua persoane au murit si mai multe au fost ranite in cadrul violentelor declansate in urma realegerii presedintelui Kenyatta

Doua persoane au fost ucise, iar mai multe au fost ranite de gloante, in noaptea de vineri spre sambata, la Kisumu si Siaya, in vestul Kenyei, in confruntarile cu politia izbucnite dupa anuntul realegerii presedintelui Uhuru Kenyatta, relateaza Agerpres, citand AFP.

UPDATE Kenya: Cel putin 11 persoane au murit si mai multe au fost ranite in cadrul violentelor declansate in urma realegerii presedintelui Kenyatta

Politia din Kenya a omorat cel putin 11 persoane in timpul protestelor izbucnite in vestul tarii, dupa realegerea presedintelui Uhuru Kenyatta, relateaza Reuters.

Tornada devastatoare in nordul Chinei: cinci persoane au murit

Autoritatile chineze au anuntat ca cinci persoane si-au pierdut viata, dupa ce o tornada a distrus mai multe locuinte din localitatea Chifeng, un oras cu peste un milion de locuitori in zona metropolitana din regiunea autonoma Mongolia Interioara, scrie Reuters.

FOTO + VIDEO. Accident feroviar grav in Egipt. Cel putin 36 de persoane au murit si 123 au fost ranite

Cel putin 36 de persoane au murit si 123 au fost ranite, dupa ce doua trenuri de pasageri s-au ciocnit in nordul Egiptului, potrivit oficialilor din domeniul sanatatii.

Atac chimic la un restautant din Londra. Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite in urma livrarii unei substante chimice intr-un plic la un restaurant din Londra, potrivit The Telegraph. Substanta, care nu a fost identificata inca, ar fi.

Atac chimic la un restaurant din Londra. Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite in urma livrarii unei substante chimice intr-un plic la un restaurant din Londra, potrivit The Telegraph. Substanta, care nu a fost identificata inca, ar fi.

Accident grav pe DN15. O persoana si-a pierdut viata si alte trei a fost ranite

Accident ingrozitor pe DN15. O persoana si-a pierdut viata si alte trei au fost ranite vineri. Doua autoturisme s-au ciocnit intre Reghin si Targu Mures, in zona localitatii muresene pe.

TORNADA fara precedent in Polonia: cinci morti, zeci de raniti, sute de mii de gospodarii fara electricitate! (VIDEO)

Cinci persoane si-au pierdut viata si alte 34 au fost ranite in urma unor furtuni violente produse in nordul Poloniei, conform informatiilor TVN24. Victimele din localitatea Chojnice si din zonele.

FOTO + VIDEO. Accident feroviar grav in Egipt. Peste 20 de persoane ar fi murit, iar 55 au fost ranite

Cel putin 20 de persoane au murit si alte zeci au fost ranite, dupa ce doua trenuri de pasageri s-au ciocnit in nordul Egiptului, potrivit oficialilor din domeniul sanatatii.

Accident tragic in Egipt. Cel putin 25 de persoane au murit dupa o coliziune intre doua trenuri

Autoritatile egiptene au anuntat ca 25 de persoane si-au pierdut viata si alte 65 au fost ranite, dupa ce doua trenuri de pasageri s-au ciocnit in Alexandria, un oras-port de pe malul Marii Mediterane, transmite Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )