Libnet.ro
UNICEF

19:30

UPDATE Kenya: Cel putin 11 persoane au murit si mai multe au fost ranite in cadrul violentelor declansate in urma realegerii presedintelui Kenyatta

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Kenya: Cel putin 11 persoane au murit si mai multe au fost ranite in cadrul violentelor declansate in urma realegerii presedintelui Kenyatta

Politia din Kenya a omorat cel putin 11 persoane in timpul protestelor izbucnite in vestul tarii, dupa realegerea presedintelui Uhuru Kenyatta, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

FOTO + VIDEO. Accident feroviar grav in Egipt. Cel putin 36 de persoane au murit si 123 au fost ranite

Cel putin 36 de persoane au murit si 123 au fost ranite, dupa ce doua trenuri de pasageri s-au ciocnit in nordul Egiptului, potrivit oficialilor din domeniul sanatatii.

Kenya: Doua persoane au murit si mai multe au fost ranite in cadrul violentelor declansate in urma realegerii presedintelui Kenyatta

Doua persoane au fost ucise, iar mai multe au fost ranite de gloante, in noaptea de vineri spre sambata, la Kisumu si Siaya, in vestul Kenyei, in confruntarile cu politia izbucnite dupa anuntul realegerii presedintelui Uhuru Kenyatta, relateaza Agerpres, citand AFP.

Accident tragic in Egipt. Cel putin 25 de persoane au murit dupa o coliziune intre doua trenuri

Autoritatile egiptene au anuntat ca 25 de persoane si-au pierdut viata si alte 65 au fost ranite, dupa ce doua trenuri de pasageri s-au ciocnit in Alexandria, un oras-port de pe malul Marii Mediterane, transmite Reuters.

Nou atentat in Pakistan. Cel putin 29 de victime

Cel putin trei persoane si-au pierdut viata si 26 au fost ranite, vineri, in explozia unei bombe la trecerea unui camion care transporta civili intr-o regiune tribala din Pakistan, in apropiere de.

UPDATE Accident tragic in Egipt. Cel putin 36 de persoane au murit dupa o coliziune intre doua trenuri

Autoritatile egiptene au revizuit bilantul la 36 de morti, dupa ce doua trenuri cu pasageri s-au ciocnit frontal in localitatea Alexandria, situata pe malul Marii Mediterane, transmite DPA.

Guvernul dubleaza contributia institutiilor publice si ale tuturor firmelor cu peste 50 de salariati care nu angajeaza persoane cu handicap in cuantum de cel putin 4%

Autoritatile si institutiile publice, persoanele juridice, publice sau private cu mai mult de 50 de salariati au obligatia sa incadreze in munca persoane cu handicap intr-un procent de cel putin 4% din numarul total de angajati, potrivit OUG 60/2017, recent publicata de Guvern. Autoritatile si institutiile publice, persoanele juridice, publice sau private, care nu se supun noii Ordonante vor plati lunar catre bugetul de stat o suma reprezentand salariul de baza minim brut pe tara garantat in plata inmultit cu numarul de locuri de munca in care nu au angajat persoane cu handicap. Anterior aceasta obligatie a fost la nivelul de 50% din salariu minim brut garantat in plata. Vezi aici actul normativ.

Accident feroviar in Egipt: Cel putin 36 de morti si 100 de raniti (FOTO, VIDEO)

UPDATE:Un purtator de cuvant din Ministerul Sanatatii din Egipt a dat publicitatii un nou bilant care indica existentaa 36 de morti si cel putin 100 de raniti. Un.

Accident feroviar in Egipt: Cel putin 21 de morti si 55 de raniti (FOTO, VIDEO)

Un accident feroviar serios a avut loc in localitatea Alexandria din Egipt soldandu-se cu mai multe decese si numeroase persoane ranite. Cel putin 21 de morti si 55 de raniti, arata unp.

ONU: Cel putin 29 de adolescenti imigranti au fost inecati intentionat de catre traficanti de persoane, in Yemen

Cel putin 29 de imigranti adolescenti au fost inecati in mod deliberat de catre persoane ce traficau fiinte umane in Yemen.

Cel putin 36 de morti, in urma unui accident rutier in China

Cel putin 36 de oameni, dintre care doi copii, au murit, iar alti 13 au fost raniti, dupa ce un autocar a intrat in zidul unui tunel din China, relateaza BBC News.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2487 seconds )