Libnet.ro
UNICEF

01:05

Kenya: Doua persoane au murit si mai multe au fost ranite in cadrul violentelor declansate in urma realegerii presedintelui Kenyatta

Hotnews Hotnews,
 Kenya: Doua persoane au murit si mai multe au fost ranite in cadrul violentelor declansate in urma realegerii presedintelui Kenyatta

Doua persoane au fost ucise, iar mai multe au fost ranite de gloante, in noaptea de vineri spre sambata, la Kisumu si Siaya, in vestul Kenyei, in confruntarile cu politia izbucnite dupa anuntul realegerii presedintelui Uhuru Kenyatta, relateaza Agerpres, citand AFP. continuă pe Hotnews

UPDATE Kenya: Cel putin 11 persoane au murit si mai multe au fost ranite in cadrul violentelor declansate in urma realegerii presedintelui Kenyatta

Politia din Kenya a omorat cel putin 11 persoane in timpul protestelor izbucnite in vestul tarii, dupa realegerea presedintelui Uhuru Kenyatta, relateaza Reuters.

Cinci persoane au murit si alte 34 au fost ranite, in urma furtunilor devastatoare din Polonia

Cinci persoane au murit si alte 34 au fost ranite in urma unor furtuni violente produse in nordul Poloniei, conform informatiilor publicate de media locale citate sambata de agentia DPA.

Accident grav in Bacau. in urma impactului doua persoane au decedat, iar alte doua sunt grav ranite

Un accident mortal s-a petrecut in judetul Bacau, dupa ce o masina s-a rasturnat pe marginea unei rape. in urma impactului doua persoane au murit, iar alte doua au fost ranite.

FOTO + VIDEO. Accident feroviar grav in Egipt. Cel putin 36 de persoane au murit si 123 au fost ranite

Cel putin 36 de persoane au murit si 123 au fost ranite, dupa ce doua trenuri de pasageri s-au ciocnit in nordul Egiptului, potrivit oficialilor din domeniul sanatatii.

FOTO + VIDEO. Accident feroviar grav in Egipt. Peste 20 de persoane ar fi murit, iar 55 au fost ranite

Cel putin 20 de persoane au murit si alte zeci au fost ranite, dupa ce doua trenuri de pasageri s-au ciocnit in nordul Egiptului, potrivit oficialilor din domeniul sanatatii.

Doua persoane au fost arestate, in ancheta privind ouale contaminate cu insecticid

Sefii unei companii au fost arestati, in ancheta privind contaminarea a milioane de oua cu insecticidul fipronil, in mai multe tari din Europa.

Atac chimic la un restautant din Londra. Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite in urma livrarii unei substante chimice intr-un plic la un restaurant din Londra, potrivit The Telegraph. Substanta, care nu a fost identificata inca, ar fi.

Atac chimic la un restaurant din Londra. Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite in urma livrarii unei substante chimice intr-un plic la un restaurant din Londra, potrivit The Telegraph. Substanta, care nu a fost identificata inca, ar fi.

Accident grav pe DN15. O persoana si-a pierdut viata si alte trei a fost ranite

Accident ingrozitor pe DN15. O persoana si-a pierdut viata si alte trei au fost ranite vineri. Doua autoturisme s-au ciocnit intre Reghin si Targu Mures, in zona localitatii muresene pe.

Un sef al salvamarilor propune ca zonele periculoase de plaja, unde se ineaca cele mai multe persoane, sa fie inchise / In Australia si Germania, la steag rosu salvamarul pleaca acasa

Presedintele Asociatiei Nationale a Scafandrilor Profesionisti si Salvamarilor din Romania, Gabriel Balan, propune ca zonele de plaja periculoase de pe litoral, unde se ineaca cele mai multe persoane, sa fie inchise, el solicitand premierului si reglementarea situatiei skijeturilor, astfel ca acestea sa nu mai fie in apropierea persoanelor aflate la plaja, pentru evitarea producerii unor accidente, potrivit news. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )