Libnet.ro
UNICEF

14:00

Doua persoane care se deplasau cu o bicicleta, lovite de un autoturism in Buzau; una a decedat

Antena3 Antena3,
Doua persoane care se deplasau cu o bicicleta, lovite de un autoturism in Buzau; una a decedat

O persoana in varsta de 63 de ani a decedat, iar alta a fost ranita dupa ce bicicleta cu care se deplasau sambata pe DJ 203D, pe raza localitatii Pogonele, a fost lovita de un autoturism, potrivit. continuă pe Antena3

Perchezitii in cazul agresiunii femeii jandarm: Doua persoane, duse la audieri (VIDEO)

Procurorii de la Parchetul Capitalei au efectuat, joi, noi perchezitii in cazul agresiunii femeii jandarm, la protestul din 10 august. Doua persoane au fost aduse la audieri. Adunity_80577 Redam mai.

Accident grav pe Valea Oltului, intre un tir si un autoturism.Doua persoane incarcerate

Doua persoane au fost ranite grav, vineri dimineata, in urma impactului dintre un tir si un autoturism, pe DN7, zona Valea Ursului, din judetul Arges. Traficul rutier este blocat. Potrivit purtatorului de.

Doua persoane au murit la distanta de doar cateva minute dupa ce au cazut de la inaltime. Una dintre victime a ramas suspendata de o grinda

Doua posibile sinucideri au avut loc, miercuri, la Poliesti la o distanta de doar cateva minute. O femeie in varsta de 60 de ani si un barbat de 50 de ani au murit dupa ce au cazut de la inaltime.

Ele sunt cele doua adolescente care s-au inecat in Dunare. Fetele erau prezente la petrecerea unei prietene

Doua adolescente au fost date disparute in Dunare. Pompierii au reusit sa gaseasca trupul uneia dintre ele si in aceste momente o cauta si pe verisoara acesteia. Este vorba despre Ana 15 ani) si.

Combinatul siderurgic de la Galati aproape sa fie vandut: Cine sunt cele doua grupurii care vor sa preia otelariile de la Arcelor Mittal

Grupurile britanice Greybull Capital, care detine British Steel, si Liberty House sunt interasante de achizitionarea otelariilor ArcelorMittal din Romania si Cehia, scrie, citand doua surse apropiate dosarului,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )