Libnet.ro
UNICEF

15:01

Doua persoane au murit, iar alte trei au fost ranite, in urma unui accident rutier pe soseaua Chitilei

Hotnews Hotnews,
 Doua persoane au murit, iar alte trei au fost ranite, in urma unui accident rutier pe soseaua Chitilei

Doua persoane au murit si trei au fost ranite intr-un accident care a avut loc duminica seara pe soseaua Chitilei, in care au fost implicate trei autoturisme, anunta Brigada Rutiera, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

UPDATE Trei persoane au murit si doua au fost ranite, in urma unui accident rutier pe soseaua Chitilei

UPDATE Trei persoane au murit si doua au fost ranite intr-un accident care a avut loc duminica seara pe soseaua Chitilei, in care au fost implicate trei autoturisme. Soferul unui autoturism inmatriculat in Italia a spulberat doua persoane care incercau sa treaca strada in apropierea unei statii de tramvai.

UPDATE Accident grav pe soseaua Chitilei. Au murit soferul unei masini cu numere de Italia si cei doi soti pe care i-a lovit pe trecerea de pietoni. Femeia era insarcinata

Soferul care a provocat un accident grav, duminica seara, pe Soseaua Chitila din Capitala, a murit la Spitalul Universitar. Cei doi pietoni care au fost loviti de autoturism pe trecere erau sot si sotie, iar femeia era insarcinata, a declarat, luni, pentru News. ro, comisarul sef Ovidiu Munteanu, purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei.

Povestea singurului atentat cu bomba din Senatul Romaniei. Trei persoane si-au pierdut viata, iar alte trei au fost ranite

In anul 1920, gruparea condusa de evreul comunist Max Goldstein a pus la cale un atentat, tinta gruparii fiind senatorul Octavian Goga. Max Goldstein, impreuna cu Saul Osias si Leon Lichtblau au pus o bomba in Senat.

Tragedie pe E85, in Vrancea. Doua persoane au murit si alte trei au fost grav ranite intr-un accident provocat de un sofer imprudent

Accidentul a avut loc in aceasta dimineata, la ora 7. 15, in comuna Popesti, in eveniment fiind implicate doua autoturisme.

Doua bombe au explodat intr-o statiune turistica din Thailanda. O persoana a murit, iar alte 12 au fost ranite (FOTO)

Panica in Thailanda! Doua bombe au explodat intr-o statiune la malul marii din districtul thailandez Hua Hin, provocand moartea unei femei si ranind alte 12 persoane, a informat pe Twitter un.

Accident grav pe Soseaua Chitilei. Doua persoane au murit

Doua persoane au murit si trei au fost ranite intr-un accident care a avut loc duminica seara pe soseaua Chitilei, in care au fost implicate trei autoturisme, anunta Brigada Rutiera. Un.

Accident mortal pe DN1: O persoana a murit, iar alte sapte au fost ranite, in coliziunea dintre un microbuz si un camion

Un accident mortal a avut loc pe DN1, la km 134, intre Azuga si Busteni. Un microbuz a fost lovit puternic de un camion. in urma impactului, soferii celor doua autovehicule au ramas incarcerati,.

Accident cu doi morti pe Soseaua Chitila, alte trei persoane au fost ranite

Doi oameni si-au pierdut viata, iar alti trei au fost raniti in urma unui accident produs, duminica seara, pe Soseaua Chitila. Cele doua persoane care au murit au fost lovite pe trecerea de pietoni.

Grav accident rutier pe un drum judetean din Vrancea. Opt persoane au fost ranite, dintre care trei in stare grava. A fost activat planul rosu de interventie

Opt persoane au fost ranite, sambata dupa-amiaza, dintre care trei sunt in stare grava, ca urmare a unui accident rutier care a avut loc pe un drum judetean din Vrancea. in urma accidentului, autoritatile locale au activat planul rosu de interventie, iar ranitii au fost transportati la spital.

FOTO. Spania: Atac armat intr-un bar din provincia Zaragoza. Doua persoane au fost grav ranite

Doua persoane au fost ranite grav, vineri, in timpul unui atac armat care a avut loc intr-un bar din orasul Aragonia, capitala provinciei spaniole Zaragoza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )