Libnet.ro
UNICEF

18:45

UPDATE Accident grav pe soseaua Chitilei. Au murit soferul unei masini cu numere de Italia si cei doi soti pe care i-a lovit pe trecerea de pietoni. Femeia era insarcinata

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Accident grav pe soseaua Chitilei. Au murit soferul unei masini cu numere de Italia si cei doi soti pe care i-a lovit pe trecerea de pietoni. Femeia era insarcinata

Soferul care a provocat un accident grav, duminica seara, pe Soseaua Chitila din Capitala, a murit la Spitalul Universitar. Cei doi pietoni care au fost loviti de autoturism pe trecere erau sot si sotie, iar femeia era insarcinata, a declarat, luni, pentru News. ro, comisarul sef Ovidiu Munteanu, purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei. continuă pe Hotnews

UPDATE Trei persoane au murit si doua au fost ranite, in urma unui accident rutier pe soseaua Chitilei

UPDATE Trei persoane au murit si doua au fost ranite intr-un accident care a avut loc duminica seara pe soseaua Chitilei, in care au fost implicate trei autoturisme. Soferul unui autoturism inmatriculat in Italia a spulberat doua persoane care incercau sa treaca strada in apropierea unei statii de tramvai.

Doua persoane au murit, iar alte trei au fost ranite, in urma unui accident rutier pe soseaua Chitilei

Doua persoane au murit si trei au fost ranite intr-un accident care a avut loc duminica seara pe soseaua Chitilei, in care au fost implicate trei autoturisme, anunta Brigada Rutiera, citata de Agerpres.

Accident grav pe Soseaua Chitilei. Doua persoane au murit

Doua persoane au murit si trei au fost ranite intr-un accident care a avut loc duminica seara pe soseaua Chitilei, in care au fost implicate trei autoturisme, anunta Brigada Rutiera. Un.

Accident grav pe DN 1: O persoana a murit, iar alte 3 sunt in stare grava

Un accident grav s-a produs, vineri dupa amiaza, pe DN1, in zona localitatii prahovene Floresti, potrivit observatorulph. ro. O cisterna care transporta bitum aiesit de pe un drum secundar si a intrat pe.

Accident grav in Capitala: Un sofer ar fi incercat sa evite un pieton care traversa NEREGULAMENTAR (FOTO)

O femeie a fost ranita intr-un accident pe bulevardul Mihai Bravu din Sectorul 3 al Capitalei, unde au fost implicate trei masini. Soferul care se face vinovat de accident le-a declarat politistilor ca a.

Accident grav in apropiere de Parcul Industrial Ploiesti. Cinci persoane au murit

Cinci persoane au murit, vineri dimineata, intr-un accident rutier care a avut loc pe Drumul National 72, in apropiere de Parcul Industrial Ploiesti.

Accident grav pe DN1, intre Azuga si Busteni

O persoana a murit si alte cateva au fost ranite, in noaptea de miercuri spre joi, intr-un accident rutier care a avut loc pe DN1, in dreptul statiunilor prahovene Azuga si Busteni, dupa ce o camioneta a intrat spre contrasens si s-a ciocnit cu un autovehicul in care se aflau noua persoane.

Accident grav, provocat de o soferita care a trecut pe rosu. A fost deschis dosar penal

Accident de circulatie, sambata dimineata, la intersectia bulevardelor Liviu Rebreanu si Constantin Brancoveanu din Timis, potrivit Tion. ro. O femeie a fost ranita dupa ce doua masini s-au.

Accident grav in Bucuresti. Circulatia e blocata

Circulatia rutiera este blocata pe bulevardul Mihai Bravu din Sectorul 3 al Capitalei din cauza unui accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme, o persoana fiind ranita usor, transmite.

Accident grav pe un drum european: Ministrul Mediului se afla in trafic

Un accident de circulatie s-a produs, joi, pe drumul dintre Orsova si Severin. Doua tiruri au intrat in coliziune, blocand traficul pentru cateva zeci de minute. Cei doi soferi au ajuns la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )