Libnet.ro
UNICEF

10:30

Dragnea, despre atacul de la Londra: Am incredere ca Guvernul Grindeanu monitorizeaza cu atentie evolutia situatiei

Adevărul Adevărul,
Dragnea, despre atacul de la Londra: Am incredere ca Guvernul Grindeanu monitorizeaza cu atentie evolutia situatiei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a scris miercuri seara, pe Facebook, ca isi exprima intreaga solidaritate cu poporul si guvernul britanic in urma atacului terorist care a avut loc la Londra si ca are incredere in faptul ca Guvernul Grindeanu monitorizeaza cu atentie evolutia situatiei, inclusiv in ceea ce priveste eventualitatea aparitiei unor noi date privind cetateni romani afectati de atac. continuă pe Adevărul

Reactiile lui Klaus Iohannis si Liviu Dragnea in urma atacului de la Londra

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a scris miercuri seara, pe Facebook, ca isi exprima intreaga solidaritate cu poporul si guvernul britanic in urma atacului terorist care a avut loc la Londra, in timp ce Presedintele Klaus Iohannis, a scris pe Twitter ca Romania este alaturi de Marea Britanie.

Iohannis pe Twitter: Sunt alaturi de romanii raniti in atacul teribil din Londra si de toti cei afectati. RO solidara cu UK/ Dragnea: Guvernul Grindeanu monitorizeaza cu atentie evolutia situatiei

Presedintele Iohannis a scris pe contul sau de Twitter ca este alaturi de romanii raniti in atacul teribil din Londra si de toti cei afectati si ca Romania este alaturi de Marea Britanie, potrivit News. ro. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a scris miercuri seara, pe Facebook, ca are incredere in faptul ca Guvernul Grindeanu monitorizeaza cu atentie evolutia situatiei, inclusiv in ceea ce priveste eventualitatea aparitiei unor noi date privind cetateni romani afectati de atac.

Radu Banciu, despre atacul de la Londra: Astazi, un atentat terorist seamana cu o greva pe un aeroport. Aceste atacuri nu mai starnesc aceleasi reactii ca in urma cu cativa ani

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre atacul comis la Londra, in apropierea Parlamentului, si care s-a soldat cu moartea a patru persoane, inclusiv.

Radu Banciu, despre atacul de la Londra: Astazi, un atentat terorist seamana cu o greva pe un aeroport. Aceste atacuri nu mai starnesc aceleasi reactii ca in urma cu cativa ani(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre atacul comis la Londra, in apropierea Parlamentului, si care s-a soldat cu moartea a patru persoane, inclusiv.

Sabin Orcan: Cum lucreaza Guvernul Grindeanu pentru bunastarea romanilor, incepand cu aceea a familiei Dragnea

Sabin Orcan a explicat duminica seara, in emisiunea X-Press de la B1 Tv, cum lucreaza Guvernul Grindeanu pentru bunastarea romanilor, dar incepand cu bunastarea familiei lui Liviu Dragnea.

Comisarul european Corina Cretu, avertisment serios pentru Guvernul Grindeanu: La Bruxelles exista temerea ca Romania sa nu ajunga in situatia Greciei (VIDEO)

Comisarul european Corina Cretu pune presiune pe Guvernul Grindeanu. Cretu avertizeaza Executivul ca trebuie sa prezinte dovezi cum ca maririle salariale sunt sustenabile si ca nu va fi depasit deficitul.

Raluca Turcan: Guvernul Grindeanu cade in trei luni, din cauza nemultumirilor din interior

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, estimeaza ca Guvernul Grindeanu va cadea in trei luni, din cauza nemultumirilor din interiorul coalitiei de guvernare.

Guvernul Grindeanu le deconteaza ministrilor care nu sunt din Bucuresti aproximativ 1.000 euro pe luna. in patru ani, plafoanele de cheltuieli s-au triplat

Guvernul Grindeanu a crescut sumele alocate pentru cazarea ministrilor care nu sunt din Bucuresti. in ultimii patru ani, plafoanele de cheltuieli s-au triplat.

Am discutat cu premierul si l-am asigurat ca ALDE va sustine Guvernul Grindeanu

Vicepremierul Daniel Constantin, copresedinte ALDE, a declarat ca a discutat cu premierul Sorin Grindeanu, ieri, si l-a asigurat ca indiferent de cum vor evolua lucrurile in Alianta Liberalilor si Democratilor toti colegii sai de partid vor sustine in continuare Guvernul pe care acesta il conduce.

Replica lui Andronescu pentru Turcan, dupa ce liderul liberal a afirmat ca Guvernul Grindeanu cade in trei luni

Vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu a reactionat dur dupa ce presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, sambata, ca se asteapta la o cadere a Guvernului Grindeanu in trei luni. Social-democrata i-a recomandat liderului liberal sa-si vada de propria gradina.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )