Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea, despre ratiunea mentinerii lui Ponta in functia de premier

Adevărul Adevărul,
Dragnea, despre ratiunea mentinerii lui Ponta in functia de premier

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, la Targoviste, ca ratiunea sustinerii lui Ponta, din punct de vedere politic, a fost una simpla dar ca o neintelegere permanenta intre palatele Victoria si Cotroceni, nu poate sa faca bani tarii. continuă pe Adevărul

Ce spune Dragnea despre un Guvern FARA Victor Ponta

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, miercuri, ca daca se va pune problema schimbarii lui Victor Ponta de la conducerea Executivului ca partidul va reactiona si va decide daca se va ajunge in aceasta situatie.

Liviu Dragnea, despre candidatura sa la sefia PSD: Cred ca e generala sustinerea fata de mine. Cand va face anuntul oficial

Prezent la conferinta judeteana in care membrii PSD Dambovita si-au ales conducerea, presedintele interimar al partidului, Liviu Dragnea, a declarat ca toate organizatiile din tara ii sustin candidatura la conducerea social-democratilor. Dragnea a aratat ca el la sefia PSD si Ponta la Guvern fac echipa foarte buna.

Liviu Dragnea, despre alegerea presedintelui PSD: Un partid nu poate fi condus cu biciul. Nu sunt ipocrit, ma gandesc foarte serios la aceasta candidatura (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat dupa Comitetul Executiv al PSD ca partidul il sustine pe Victor Ponta si respinge motiunea de cenzura a liberalilor. Partidul e o institutie care nu interfereaza cu justitia. Nimeni de.

Sedinta in PSD: Liderii social-democrati discuta despre situatia lui Victor Ponta si CEX de luni

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, se va intalni duminica cu mai multi lideri ai PSD, pentru a discuta despre modificarile la statut si sedinta Consiliului Executiv de luni, anunta B1 TV. Comitetul E.

Sedinta in PSD: Liderii social-democrati discuta despre situatia lui Victor Ponta si CEX-ul de luni (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, se va intalni duminica cu mai multi lideri ai PSD, pentru a discuta despre modificarile la statut si sedinta Consiliului Executiv de luni, anunta B1 TV. Comitetul E.

Liviu Dragnea, despre lupta pentru sefia PSD, la Adevarul Live, la ora 15.00

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, va vorbi, miercuri, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, despre Congresul PSD, contracandidatii sai in cursa pentru sefia social-democratilor, dar si decizia ramanerii la Guvernare.

Liviu Dragnea, despre candidatura la presedintia PSD: Nu se mai pune problema daca, ci cand. Duminica, la conferinta judeteana de la Teleorman, voi face anuntul (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat miercuri ca se gandeste din ce in ce mai serios la candidatura pentru presedintia PSD. Optiunea mea pentru a candida e din ce in ce mai serioasa. Practic, nu se mai pune problema daca,.

Ce spune Dragnea despre recursul in dosarul Referendumul

Liviu Dragnea a declarat, luni, la Antena 3, ca va merge la recursul in dosarul Referendumul cu acelasi sentiment de nevinovatie.

Liviu Dragnea, despre legea salarizarii bugetare: Proiectul va ajunge in Guvern pana la 1 octombrie si pana pe 15 octombrie in Parlament (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca membrii coalitei vor sustine guvernarea, astfel ca nu vor vota motiunea de cenzura initiata de PNL impotriva premierului Victor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )