Libnet.ro
UNICEF

23:46

Dragnea: Nu renuntam la ideea de a organiza referendum la modificarea Constitutiei in acest an

B1 B1,
Dragnea: Nu renuntam la ideea de a organiza referendum la modificarea Constitutiei in acest an

Organizarea referendumului pentru modificarea Constitutiei in aceasta toamna nu este o idee la care poate renunta vicepremierul LiviuDragnea, a spus acesta, joi, in pofida deciziei. continuă pe B1

Liviu Dragnea: Nu abandonez ideea de a organiza un referendum in toamna. Avem si un plan de rezerva

Prezenta astazi la Galati, ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Liviu Dragnea a declarat ca este uimit de decizia Curtii Constitutionale referitoare la organizarea referendumului, dar ca asta nu-l impiedica sa creada in continuare ca se poate organiza un referendum, care sa fie validat, chiar si in toamna acestui an.

Dragnea: Nu renunt la ideea de a organiza referendumul pentru modificarea Constitutiei in aceasta toamna/ Regionalizarea in doua etape, varianta de rezerva

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, joi, la Galati, ca in pofida deciziei Curtii Constitutionale de a se aplica referendumul cu prag electoral de 30% peste un an, nu renunta la ideea de a organiza referendumul pentru modificarea Constitutiei in aceasta toamna, transmite Agerpres.

Ilie Sarbu: Posibila sesiune extraordinara a Parlamentului dupa 25 august, pentru modificarea Constitutiei

Parlamentul s-ar putea reuni intr-o sesiune extraordinara dupa data de 25 august, pentru a adopta legea privind modificarea Constitutiei, spune la RFI liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu. El crede ca o data potrivita pentru organizarea referendumului ar fi sfarsitul lunii octombrie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )