Libnet.ro
UNICEF

15 Iun.

Drula: USR nu l-ar vota in vecii vecilor pe Florin Iordache nici la sefia unei scari de bloc

Adevărul Adevărul,
Drula: USR nu l-ar vota in vecii vecilor pe Florin Iordache nici la sefia unei scari de bloc

Liderul deputatilor USR, Catalin Drula, afirma ca USR nu l-ar vota in vecii vecilor pe Florin Iordache nici la sefia unei scari de bloc si caastfel de afirmatii despre reprezentantii formatiunii sunt ridicole. Din calculul voturilor pentru dl. Zegrean, adica 41, si cel al prezentei USR, ar rezulta ca nu toti parlamentarii PNL si-au votat propriul candidat. M-a mirat si pe mine acest rezultat, adauga el. continuă pe Adevărul

DRULA: USR nu l-ar vota in vecii vecilor pe Florin Iordache nici la sefia unei scari de bloc

Liderul deputatilor USR, Catalin Drula, afirma ca USR nu l-ar vota in vecii vecilor pe Florin Iordache nici la sefia unei scari de bloc si ca astfel de afirmatii despre reprezentantii formatiunii sunt ridicole, relateaza news. ro.

Alianta pentru guvernare PNL-USR, pusa in pericol de scandalul votului pentru Florin Iordache. Cele doua partide dau vina unul pe altul

O posibila guvernare intre PNL si USR este pusa in pericol de scandalul votului pentru sefia Consiliului Legislativ, cele doua partide dand vina unul pe altul ca l-ar fi votat pe Florin Iordache.

USR pune conditii PNL dupa scandalul Iordache. Drula: Orban a picat grav testul onestitatii si loialitatii

Continua contrele intre PNL si USR, dupa alegerea lui Florin Iordache la Consiliul Legislativ. Daca Florin Roman a invocat o posibila discutie in conducerea liberalilor despre colaborarea la guvernare cu USR, Uniunea pune si ea conditii.

Eugen Tomac acuza un blat PSD - USR la alegerea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ: Rezultatul votului bate orice speculatie (VIDEO)

Eugen Tomac, liderul PMP, a dat de inteles, intr-o interventie pentru B1 TV, ca alegerea social-democratului Florin Iordache in fruntea Consiliului Legislativ este rezultatul unui blat intre PSD si USR. in.

Numirea lui Florin Iordache, atacata la Curtea Constitutionala de PNL si USR

Dupa ce s-au acuzat reciproc complicitat la numirea deputatului Florin Iordache in fruntea Consiliului Legislativ, USR si PNL anunta ca ataca, separat, la Curtea Constitutionala hotararea de numire.

USR si PNL ataca la CCR alegerea lui Florin Iordache la Consiliul Legislativ

USR si PNL au anuntat ca vor ataca la Curtea Constitutionala numirea lui Florin Iordache la Consiliu.

SURSE: Florin Iordache a obtinut sefia Consiliului Legislativ pentru ca unii USR-isti nu au votat cu Augustin Zegrean, conform intelegerii cu PNL. La schimb, PSD a votat un USR-ist la conducerea unei sectii din institutie

Social-democratul Florin Iordache a devenit noul sef al Consiliului Legislativ dupa ce a obtinut, marti, 185 de voturi pentru, in sedinta plenului reunit la Senatului si Camerei Deputatilor. Potrivit unor.

Oficial. Florin Iordache e noul presedinte al Consiliului Legislativ, o sinecura pe viata. USR a primit o bucata de ciolan

Deputatul PSD Florin Iordache, unul dintre juristii care au hacuit legislatia penala in era Dragnea, a fost votat de Parlament in functia de presedinte al Consiliului Legisaltiv. Iordache nu a mai prins loc pentru parlamentare, fiind blocat de Paul Stanescu. Mandatul lui Florin Iordache e pe viata. Fostul presedinte era in functie din 2003. USR a primit sefia unei sectii din Cadrul Consiliului Legislativ.

Codrin Stefanescu: Dispar vechii razboinici cu statul paralel. Adio Plesoianu, Serban Nicolae, Florin Iordache! Noul PSD a devenit un fel de USR 2

Codrin Stefanescu, fost secretar general-adunct al PSD, deplange situatia din formatiunea social-democrata, acolo unde nu vor mai prinde loc la parlamentare nume ca Florin Iordache sau Ecaterina Andronescu.

DAN BARNA: Mutarea lui Florin Iordache in functia de presedinte al Consiliului Legislativ e o sfidare la adresa oricarui roman cinstit

Liderul USR, Dan Barna, sustine ca mutarea lui Florin Iordache in functia de presedinte al Consiliului Legislativ este o sfidare la adresa oricarui roman cinstit. Domnul Iordache a fost varful de lance al regimului Dragnea in lupta pentru distrugerea justitiei independente, sustine Barna, afirmand ca pentru asta, Iordache a fost rasplatit cu un post pe viata in fruntea unei institutii a statului roman.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )