Libnet.ro
UNICEF

19:45

Dumitru Dragomir va fi reclamat la DNA pentru ca ar fi fost complice la un furt. Fostul sef LPF s-a autodenuntat chiar intr-o emisiune televizata (VIDEO)

B1 B1,
Dumitru Dragomir va fi reclamat la DNA pentru ca ar fi fost complice la un furt. Fostul sef LPF s-a autodenuntat chiar intr-o emisiune televizata (VIDEO)

O asociatie a suporterilor stelisti a anuntat ca il va reclama pe Dumitru Dragomir la DNA. Ultrasii il acuza pe fostul presedinte al LPF ca l-a ajutat pe Gigi Becali sa fure Steaua de la Armata. continuă pe B1

Alexandru Athanasiu, pus sub invinuire de procurorii DNA pentru abuz in serviciu

Fostul ministru al Educatiei Alexandru Athanasiu a fost pus sub invinuire de procurorii DNA pentru abuz in serviciu in dosarul Microsoft 2.

Eugen Bejinariu, la mana deputatilor: Cererea DNA pentru urmarirea penala a social-democratului a ajuns la Camera Deputatilor

Cererea procurorilor anticoruptie de incepere a urmaririi penale in cazul deputatului PSD Eugen Bejinariu a ajuns marti la Camera Deputatilor, informeaza News. ro. DNA cere Camerei aviz pentru.

Judecatorii de la Instanta Suprema taxeaza DNA pentru ancheta in cazul deputatului Adrian Gurzau: Procurorii nu au precizat cuantumul spagii pretinse si primite de ales

DNA, citicata de judecatorii Instantei Supreme pentru felul in care s-a desfasurat ancheta in cazul deputatului Adrian Gurzau. Potrivit jurnalistei Ionela Arcanu de la Realitatea TV,.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )