Libnet.ro
UNICEF

08:15

Dupa concediul din Caraibe, Ponta este invitat la Mamaia. Cat costa noua vacanta

România Liberă România Liberă,
Dupa concediul din Caraibe, Ponta este invitat la Mamaia. Cat costa noua vacanta

Dupa ce Victor Ponta a declarat ca unde a mers in vacanta a fost mai ieftin decat in statiunea romaneasca, ANAT l-a invitat pe premier sa petreaca gratuit o vacanta in statiunea Mamaia impreuna cu familia pentru a testa calitatea serviciilor si sa studieze tarifele. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, despre concediul din Statele Unite: O agentie privata din America m-a supravegheat, platita de un site din Romania. Unde am mers eu in vacanta e un pic mai ieftin decat la Mamaia

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca in concediul din Statele Unite, a avut pe urme o firma privata care sa-i faca poze lui si familiei sale. Seful Guvernului a precizat ca un site de stiri din Romania.

Alina Gorghiu: Dupa demisia domnului Victor Ponta de la sefia PSD, dialogul politic intre partide a fost relansat. Sunt convinsa ca Lionel Messi este un interlocutor mai adecvat pentru premier decat opozitia

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat ca, dupa demisia premierului Victor Ponta din functia de presedinte al PSD, dialogul intre partide a fost relansat, precizand ca PNL va continua acest dialog cu.

Presa din Georgia: Premierul Victor Ponta este asteptat sa participe marti seara la UEFA Super Cup, la Tbilisi

Premierul Victor Ponta este asteptat sa participe marti seara la UEFA Super Cup, la Tbilisi, la invitatia premierului Georgiei, Irakli Garibashvili, scrie presa georgiana. La meciul dintre FC Barcelona si FC.

Valeriu Argaseala, dupa infrangerea din meciul cu Astra Giurgiu: O sa cer scoaterea din arbitraj a lui Coltescu. O sa cer si demisia lui Kyros Vassaras, trebuie sa facem curatenie

Presedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argaseala, a declarat, miercuri seara, dupa infrangerea din meciul cu Astra Giurgiu, scor 0-2, ca va cere scoaterea din arbitraj a centralului Sebastian Coltescu si demisia.

Victor Ponta, din Caraibe, la finala Supercupei Europei: Am avut ocazia sa-i multumesc Presedintelui UEFA Michel Platini pentru sprijinul acordat Romaniei in organizarea partidelor din CE 2020

Intors din vacanta pe care a petrecut-o alaturi de familia sa in SUA, premierul Ponta a plecat marti la Tbilisi pentru a lua parte la finala Supercupei Europei, meci castigat de FC Barcelona in fata echipei FC.

Magda Bistriceanu, despre concediul lui Victor Ponta: A fost insotit de un ofiter SPP. A stat in jur de trei ore la debarcare (VIDEO)

Magda Bistriceanu, cea care a dat pozele cu Victor Ponta in concediu, a declarat luni la postul B1 TV, in cadrul emisiunii Dosar de politician moderata de Silviu Manastire, ca premierul a fost insotit de.

Catalin Predoiu demonteaza realizarile Guvernului. De ce spune ca Ponta este fricos si un pariu pierdut

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL, este de parere ca 80% din promisiunile programului de guvernare al PSD nu au fost indeplinite,aratand ca guvernarea PSD este lipsita de curaj, iar Victor Ponta a fost un premier fricos, incompetent, flecar si este un pariu pierdut si o iluzie dezumflata.

La o zi dupa ce s-a intors din concediu, Ponta merge la Supercupa Europei

Premierul Victor Ponta si prim-ministrul Estoniei, Taavi Roivas, vor fi prezenti, marti, in tribunele stadionului Boris Paiciadze din Tbilisi, pentru a asista la Supercupa Europei, meci care opune formatiile FC Barcelona si FC Sevilla.

Fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu va fi eliberat din arest. Decizia este definitiva

Fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu va fi eliberat din arest, urmand sa fie plasat sub control judiciar in dosarul in care acesta este acuzat de abuz in serviciu si luare de mita, decizia data joi de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )