Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dupa un prejudiciu de 114 milioane de euro, primarul din Selimbar NU a fost arestat preventiv

România Liberă România Liberă,
Dupa un prejudiciu de 114 milioane de euro, primarul din Selimbar NU a fost arestat preventiv

Tribunalul Alba a respins, joi, cererea DNA de arestare preventiva a lui Daniel Maricuta. continuă pe România Liberă

Primarul comunei Selimbar si alte 16 persoane, puse sub urmarire penala

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) din Alba Iulia au decis punerea sub urmarire penala a 17 persoane si retinerea lor pentru 24 de ore. Printre persoanele retinute, se afla primarul comunei Selimbar, Maricuta Ioan Daniel si secretarul primariei, Scumpu Elena.

Profit de 5,5 milioane euro, pentru Vienna Insurance Group, in Romania

Vienna Insurance Group VIG), care controleaza Asirom, Omniasig si BCR Asigurari de Viata, a subscris in Romania prime brute totale de 300,6 milioane euro in primele noua luni, in crestere cu 23,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, dublandu-si profitul inainte de taxe, la 5,5 milioane euro.

Vienna Insurance Group si-a dublat profitul inainte de taxe, la 5,5 milioane euro

Vienna Insurance Group VIG), care controleaza Asirom, Omniasig si BCR Asigurari de Viata, a subscris in Romania prime brute totale de 300,6 milioane euro in primele noua luni, in crestere cu 23,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, dublandu-si profitul inainte de taxe, la 5,5 milioane euro, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

O subsidiara NEPI va emite obligatiuni negarantate in valoare de 400 milioane euro

Fondul imobiliar NEPI NEP) a anuntat actionarii ca subsidiara sa, NE Property Cooperatief U. NEPC), va emite obligatiuni negarantate in valoare de 400 milioane euro, cu o maturitate de 5,25 ani, avand scadenta in data de 26 februarie 2021, cu un cupon fix de 3,75% anual, pretul de emisiune fiind 99,597%, potrivit unui comunicat trasmis Bursei de Valori Bucuresti.

Primarul din Resita a demisionat din functie

Primarul din Resita, Mihai Stepanescu, arestat preventiv pentru fapte de coruptie, dupa ce ar fi primit de la un om de afaceri diferite sume de bani si bunuri pentru a atribui in mod discretionar contracte de lucrari publice societatii reprezentate de acesta, a demisionat din functie, transmite Mediafax.

Cum sa arunci 10 milioane de euro: partia de schi de la Campulung Moldovenesc, abandonata de autoritati, se deterioreaza de la an la an

In prezent, pe masivul Rarau ar trebui sa gasim o partie de 4. 200 de metri, o telegondola si o instalatie de zapada artificiala, insa dupa ce au fost cheltuite 10 milioane de euro, lucrarile de la partie au fost abandonate. Pentru finalizarea investitiei ar mai fi nevoie de circa 3 milioane de euro, insa din 2013 nu s-a mai facut nimic la partia de schi, aceasta intrand in conservare din cauza lipsei de finantare.

Raiffeisen obtine o suplimentare cu 35 milioane euro a plafonului de creditare prin programul JEREMIE

Raiffeisen Bank a obtinut o suplimentare a resurselor disponibile in cadrul initiativei JEREMIE, astfel ca va putea acorda intreprinderilor mici si mijlocii imprumuturi in valoare de inca 35 de milioane de euro, a anuntat marti institutia de credit.

NEPI plaseaza obligatiuni negarantate in valoare de 400 milioane euro

NEPI instiinteaza actionarii ca subsidiara sa, NE Property Cooperatief U. NEPC), a incheiat oferta de tip book build anuntata ieri, 23 noiembrie 2015. NEPC va emite obligatiuni negarantate in valoare de 400 milioane de euro, cu o maturitate de 5,25 ani, avand scadenta in data de 26 februarie 2021, cu un cupon fix de 3,750% anual, pretul de emisiune fiind 99,597%, potrivit unui comuncat publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti.

Mehedinti: Finantare BERD de 5,7 milioane euro pentru apa si canalizare

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) finanteaza cu 5,7 milioane de euro procesul de modernizare a serviciilor retelei de apa si canalizare din zece localitati din judetul Mehedinti, se arata intr-un comunicat al BERD trimis redactiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )