Libnet.ro
UNICEF

11:46

Dupa Radu Mazare, un alt PSD-ist cunoscut acuzat de coruptie a plecat in Madagascar

Antena3 Antena3,
Dupa Radu Mazare, un alt PSD-ist cunoscut acuzat de coruptie a plecat in Madagascar

Fostul senator Alexandru Mazare a plecat in vacanta in Madagascar, acolo unde se afla si fratele lui, Radu Mazare, a anuntat avocatul sau, luni, la inalta Curte de Casatie si. continuă pe Antena3

Elan Schwartzenberg, trimis in judecata de DNA pentru complicitate la dare de mita intr-un dosar disjuns din dosarul Radu Mazare - Avraham Morgenstern

Procurorii DNA l-au trimis in judecata, vineri, pe omul de afaceri Emilian Schwartzenberg, in prezent arestat in lipsa Schwartzenberg are dubla cetatenie si este domiciliat in Israel), intr-un dosar disjuns dintr-un alt dosar, privind construirea Campusului social Henri Coanda din Constanta, in care sunt implicati Radu Mazare si Avraham Morgenstern.

Elan Schwartzenberg, arestat in lipsa, a fost trimis in judecata pentru complicitate la dare de mita intr-un dosar disjuns din cel al lui Radu Mazare

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au anuntat, vineri, trimiterea in judecata a lui Elan Schwartzenberg acuzat ca l-ar fi ajutat pe omul de afaceri Morgenstern Avraham sa-i dea mita lui Radu Mazare 175. 000 de pentru a castiga contractul de construire a Campusului social Henri Coanda din Constanta. Dosarul a fost disjuns din cel in care Radu Mazare si fratele sau, fostul senator Alexandru Mazar, sunt judecati pentru luare de mita.

Omul care stie toate secretele lui Radu Mazare face dezvaluiri incendiare. Cine l-a sfatuit pe Mazare sa fuga din tara si ce planuieste

Radu Mazare, judecat pentru luare de mita,a plecat in Madagascar, acolo unde are un resort. Dezvaluiri despre fuga acestuia din tara au fost facute sambata seara la Antena 3. Omul de.

Consul: Radu Mazare poate fi extradat oricand din Madagascar

Radu Mazare ar putea fi extradat oricand si nu va primi azi politic in Madagascar, afirma consulul onorific al Madagascarului in Romania, Serge Rameau, intr-o declaratie acordata Antena 3. Diplomatul a explicat ca in Madagascar nu exista notiunea de azil politic.

Consul: Radu Mazare poate fi extradat oricand din Madagascar

Radu Mazare ar putea fi extradat oricand si nu va primi azi politic in Madagascar. Este declaratia facuta in exclusivitate de consulul onorific al Madagascarului in Romania pentru.

Lista completa a oamenilor trimisi in judecata in dosarele lui Radu Mazare. Doi sunt urmariti international

Oameni de afaceri, politicieni si angajati ai primariei sunt trimisi in judecata de procurori in dosarele care-l au ca personaj principal pe Radu Mazare. Fostul primar al Constantei se afla acum in Madagascar unde a solicitat azil politic pentru a scapa de dosarele penale din Romania.

Cum arata refugiul de lux din Madagascar al lui Radu Mazare - VIDEO

Radu Mazare, judecat pentru luare de mita,a plecat in Madagascar, acolo unde are un resort. Fostul primar al Constantei detinede 1,8 hectare de teren pe malul oceanului, intr-un golf.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )