Libnet.ro
UNICEF

12:00

Dupa violentele din 10 august, un fast-food vine cu o oferta speciala: Burgerii JANDARM, cu carne batuta cu PULANUL, si JANDARMERITA PICANTA, cu PIEPT de pui!

B1 B1,
Dupa violentele din 10 august, un fast-food vine cu o oferta speciala: Burgerii JANDARM, cu carne batuta cu PULANUL, si JANDARMERITA PICANTA, cu PIEPT de pui!

Patronul unei rulote fast-food din Timisoare a avut o idee inedita dupa violentele comise de jandarmi la protestul din 10 august. Duba sa cu mancare comercializeaza acum burgerii Jandarm, cu carne batuta. continuă pe B1

in plin SCANDAL dupa protestul din 10 august, jandarmii pleaca intr-o misiune NATO

In plin scandal care vizeaza violentele jandarmilor la protestul din 10 august, un contingent de sapte ofiteri si 16 subofiteri pleaca intr-o misiune NATO de instruire si consiliere. Seful acestui contingen.

Peste 650 de plangeri la Parchetul General, dupa protestul din 10 august

Procurorii militari au inregistrat, pana joi, 651 de plangeri din partea persoanelor care au avut de suferit in urma interventiei jandarmilor la protestul din 10 august. in urma activitatilor.

Iohannis: nainte de protestul din 10 august, nu am avut informari de la SRI despre posibile violente / Ramn la parerea ca institutiile statului au hiper-reactionat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca nu a fost informat de SRI inainte de mitingul din 10 august din Piata Victoriei despre posibile violente.

Procurorii cer o expertiza fizico-chimica a gazelor folosite de jandarmi la protestul din 10 august / 705 plngeri nregistrate la Parchet

Procurorii militari de la Parchetul General au cerut o expertiza fizico-chimica a gazelor lacrimogene folosite de catre jandarmi la protestul din 10 august, cercetarile urmand a fi efectuate de experti din Institutul de Expertize Criminalistice. Pana vineri, au fost inregistrate 705 plangeri.

Noi perchezitii in cazul armei furate de la femeia jandarm la protestul din 10 august

Noi perchezitii in cazul armei furate in timpul protestului din 10 august. Doua persoane sunt audiate acum de anchetatori. Au fost afectuate doua perchezitii la domiciile a doi barbati. Sunt la audieri l.

Stimpex, unul dintre producatorii pulverizatoarelor folosite de jandarmi la protestul din 10 august: Pulverizatorul de capacitate marita este un produs utilizat de peste 30 ani de Jandarmerie / CS-ul nu are caracter letal dect n conditii extreme - spatii

Pulverizatorul de capacitate marita PCM) este un produs utilizat de peste 30 ani de Jandarmeria Romana, precum si de formatiuni de interventie similare din toate statele din lume si nu vindem decat celor autorizati sa foloseasca astfel de produse, a precizat pentru HotNews. ro Marcel Istrate, directorul general al Stimpex, unul dintre distribuitorii pulverizatoarelor folosite de jandarmi pentru reprimarea protestului din 10 august. Acesta a spus ca produsele sunt pe baza de CS concentratie 1%), a oferit detalii despre produsele vandute Jandarmeriei si sustine ca CS-ul nu are caracter letal decat in conditii extreme: spatii inchise, precum si timpi de expunere indelungati.

Jandarmii cauta disperati sa acrediteze ideea ca ultrasii sunt vinovati de toate violentele de la protestul din 10 august: Dezvalurile unui suporter despre actiunile de vineri seara

Jandarmii fac tot ce e posibila pentru a propaga ideea ca fanii echipelor de fotbal sunt vinovati pentru tot ce s-a intamplat rau pe 10 august la mitingul diasporei din Piata Victoriei. Acest lucru este probat.

Povestea fotografiei cu tanara care a infruntat un jandarm la protestul din 10 august: Sunt timida, dar daca vad o nedreptate, iau atitudine. Seara mi-am luat gaze in fata, cu ecuson de presa si camera in mana (FOTO)

O imagine in care o tanara infrunta un jandarm la protestul de pe 10 august a devenit virala, fiind preluata inclusiv de Euronews. in fotografia realizata de jurnalistul Dumitru Angelescu de la Libertatea.

Barbatul care a furat pistolul jandarmilor la mitingul din 10 august nu vrea in libertate

Barbatul acuzat ca ar fi furat arma unui jandarm la protestul din 10 august s-a prezentat miercuri in fata judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti, pentru a cere inlocuirea arestului preventiv cu o masura mai blanda. Avocatul acestuia a afirmat in instanta ca retrage cererea de eliberare si lasa la latitudinea judecatorilor sa stabileasca masura preventiva care s-ar cuveni.

Ponta despre violentele de la mitingul din 10 august: A fost o actiune premeditata, provocata din partea decidentilor politici, doamna Carmen Dan in primul rand

Fostul premier Victor Ponta sustine ca ceea ce s-a intamplat la mitingul Diasporei a fost o actiune premeditata, provocata din partea decidentilor politici, socotind ca vina principala apartinei ministrului de Interne, Carmen Dan, care va trebui sa raspunda pentru faptele sale. El a mentionat ca jandarmii fac ce li se ordona.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )