Libnet.ro
UNICEF

06:00

Dusa: Ponta nu are de ce sa isi dea demisia, a ajuns prim-ministru pe un vot popular. A reparat toate nedreptatile facute de Guvernul Boc

B1 B1,
Dusa: Ponta nu are de ce sa isi dea demisia, a ajuns prim-ministru pe un vot popular. A reparat toate nedreptatile facute de Guvernul Boc

Mircea Dusa, care este si ministru al Apararii, considera ca prim-ministrul Victor Ponta nu are de ce sa isi dea demisia, intrucat a fost ales prin vot popular si, potrivit Constitutiei, numai Parlamentul. continuă pe B1

Daniel Savu - PSD: Victor Ponta nu are de ce sa isi dea demisia. Domnul Iohannis s-a facut de ras (VIDEO)

Senatorul PSD, Daniel Savu, a declarat vineri seara, ca Victor Ponta nu are niciun motiv sa isi dea demisia din functia de prim ministru, doar pentru ca un procuror a deschis un dosar pentru fapte comise in.

Daniel Savu (PSD): Victor Ponta nu are de ce sa isi dea demisia. Domnul Iohannis s-a facut de ras (VIDEO)

Senatorul PSD Daniel Savu a declarat vineri seara ca Victor Ponta nu are niciun motiv sa isi dea demisia din functia de prim ministru, doar pentru ca un procuror a deschis un dosar pentru fapte comise in.

UPDATE. Filialele PSD strang randurile in jurul lui Victor Ponta: Nu trebuie sa isi dea demisia!

La scurt timp dupa anuntul ca premierul Victor Ponta a fost sub urmarire penala, Partidul Social Democrat a inceput mobilizarea. Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a anuntat, vineri, ca filiala.

Filialele PSD strang randurile in jurul lui Victor Ponta: Nu trebuie sa isi dea demisia!

La scurt timp dupa anuntul ca premierul Victor Ponta a fost sub urmarire penala, Partidul Social Democrat a inceput mobilizarea. Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a anuntat, vineri, ca filiala.

Predoiu: Ponta nu mai poate ramane in functia de premier. Se afla intr-o situatie imorala si nedemna (VIDEO)

Prim vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu, a declarat vineri, ca se impune ca Victor Ponta sa isi dea demisia, avand in vedere ca este urmarit penal pentru savarsirea mai multor infractiuni, informeaza.

Deziluzia optica: Livia Stanciu n-are simtul datoriei

Livia Stanciu nu vrea sa isi dea demisia din functia de presedinte a inaltei Curti de Justitie si Casatie. Cred ca de frica sa nu-i ceara si altii banii inapoi, daca au vazut ca Rarinca n-a patit.

Iohannis: Un politician cu o functie foarte inalta in stat acuzat de fapte penale isi da demisia, oriunde in lume

Presedintele Iohannis a afirmat vineri, referitor la situatia premierului Ponta, ca un politician cu o functie foarte inalta in stat care este acuzat de fapte penale isi da demisia oriunde in lume.

Blatter: FIFA are nevoie de o profunda restructurare. Cum isi motiveaza DEMISIA

Joseph Blatter a spus, dupa si-a anuntat demisia din functia de presedinte al FIFA, ca forul fotbalistic international continua sa se confrunte cu provocari si are nevoie de o reorganizare profunda.

Ponta: Chiar isi bat joc de noi toti? Noi n-avem voie sa scoatem un cuvant de justitie, doar Danilet, care merge unde-l trimite partidul?

Premierul Ponta afirma ca trebuie aplicata o regula comuna legat de posibilitatea exprimarii opiniei privind deciziile instantei, afirmand ca sunt unii smecheri care pot critica hotarari iar altii sunt judecati de CSM si intreband daca numai Danilet poate vorbi pentru CSM unde-l trimite partidul, scrie Mediafax.

Ponta: Chiar isi bat joc de noi toti? Noi n-avem voie sa scoatem un cuvant de justitie, doar Danilet?

Premierul Victor Ponta a declarat c ar trebui aplicata o regula comuna legat de posibilitatea exprimarii opiniei privind deciziile instantei. Acesta a spus ca sunt unii smecheri care pot critica hotarari iar.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )