Libnet.ro
UNICEF

10:31

Ce echipa va intalni Pandurii in turul III preliminar al Europa League

Adevărul Adevărul,
Ce echipa va intalni Pandurii in turul III preliminar al Europa League

Astazi a avut loc la Nyon tragerea la sorti pentru turul 3 preliminar al Europa League. Pandurii Targu Jiu va juca in acest tur cu invingatoarea dintre Maccabi Tel-Aviv din Israel sau Kairat Almaty din Kazahstan. continuă pe Adevărul

CSMS Iasi - Hajduk Split 2-2, in turul al doilea preliminar al Europa League

CSMS Iasi si echipa croata Hajduk Split au terminat la egalitate, 2-2 2-0), joi seara, pe stadionul 'Emil Alexandrescu' din Iasi, in prima mansa a turului al doilea preliminar al Europa League la fotbal.

Astra si Steaua isi afla azi adversarele din turul III preliminar al Ligii Campionilor. Cu cine pot cadea la tragerea la sorti

Romania are cinci reprezentante in competitiile europene intercluburi, doua dintre ele urmand a juca in preliminariile Ligii Campionilor si celelalte trei in preliminariile Ligii Europa.

Europa League Pandurii si Viitorul si-au aflat adversarii din turul al treilea. CSMS Iasi va intalni o echipa din Ucraina daca va elimina Hajduk Split

Viitorul Constanta va intalni echipa belgiana KAA Gent in al treilea tur din Europa League, in timp ce Pandurii va juca fie cu Kairat Alma Ata, fie cu Maccabi Tel Aviv. Daca va trece de Hajduk, echipa CSMS Iasi va intalni o debutanta in cupele europene, Olexandryia din Ucraina. Prima mansa va fi pe 28 iulie, iar returul, pe 4 august.

Tragerea la sorti Europa League: Pandurii cu Maccabi Tel-Aviv sau Kairat Almaty, Viitorul cu Gent, CSMS Iasi posibil cu Oleksandriya

Vineri a avut loc tragerea la sorti pentru turul 3 preliminar al Europa League si dintre cele trei echipe participante din Romania doar una singura s-a regasit printre capii de serie. Meciurile se disputa pe 28 iulie turul) si 4 august returul).

Adversara puternica pentru FC Viitorul in Europa League. Posibil adversar din Ucraina pentru CSMS Iasi

Echipa de fotbal FC Viitorul Constanta va avea o adversara puternica in turul al treilea preliminar al Europa League, formatia belgiana KAA Gent, potrivit tragerii la sorti efectuate vineri la Nyon.

Europa League: Avem un singur cap de serie la tragerea la sorti pentru turul 3 preliminar

Vineri are loc tragerea la sorti pentru turul 3 preliminar al Europa League si dintre cele trei echipe participante din Romania doar una singura se regaseste printre capii de serie.

Liga Campionilor: Astra Giurgiu si Steaua, posibilii adversari la tragerea la sorti pentru Turul 3 preliminar

Echipele Astra Giurgiu si Steaua Bucuresti se vor afla, vineri ora 13:00), in urnele de la Nyon pentru tragerea la sorti a meciurilor din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Care crezi ca vor fi adversarii Stelei sau ai Astrei?Poti paria aici! .

Liga Campionilor: Astra Giurgiu si Steaua, posibili adversari la tragerea la sorti pentru Turul 3 preliminar

Echipele Astra Giurgiu si Steaua Bucuresti se vor afla, vineri ora 13:00), in urnele de la Nyon pentru tragerea la sorti a meciurilor din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

Derby scandinav in turul 2 preliminar al Ligii Campionilor

Rosbenborg Trondheim porneste cu prima sansa in fata suedezilor de la FC Norrkoping, miercuri seara, in prima mansa a confruntarii din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor.

Cu ce echipe vor juca in preliminariile Europa League echipele romanesti

Vineri au avut loc tragerile la sorti si pentru Europa League. Cele trei echipe romanesti care se regasesc pe taboul preliminariilor si-au aflat adversarele, astfel ca Pandurii, cea care a terminat pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )