Libnet.ro
UNICEF

19:45

Echipamente de protectie pentru personalul din prima linie de lupta impotriva COVID-19 in Dambovita

Adevărul Adevărul,
Echipamente de protectie pentru personalul din prima linie de lupta impotriva COVID-19 in Dambovita

In judetul Dambovita au ajuns 1. 380 de combinezoane de protectie si 45 de litri de dezinfectant de nivel inalt a suprafetelor, echipamentelor si instrumentarului medical. continuă pe Adevărul

Carrefour Romania asigura alimente pentru spitalele aflate in prima linie in lupta cu Covid-19

Carrefour Romania a raspuns necesitatii de hrana si asigura spitalelor din tara, care trateaza pacientii infectati cu Covid-19, alimentele necesare pe parcursul urmatoarei luni, atat pentru personalul medical, cat si pentru pacienti, potrivit unei informari publicate pe site-ul Ministerului Sanatatii.

Un primar din Prahova anuleaza zilele orasului si investeste in echipamente de protectie pentru medici

Primarul orasului Baicoi, din judetul Prahova, a decis sa anuleze Zilele Orasului, care ar fi trebuit sa se desfasoare in vara si redirectioneaza banii pentru cumpararea de echipamente de protectie pentru medici si asistente.

Echipamente de protectie pentru pompieri in lupta cu coronavirusul

In judetul Calarasi au ajuns astazi materiale de protectie, combinezoane , masti FFP 2 si FFP 3, dezinfectant de nivel inalt a suprafetelor si a instrumentarului.

Arhiepiscopia Dunarii de Jos ofera 10.000 de masti de protectie pentru personalul medical, auxiliar si pacientii din spitalele din Braila, Galati si Tecuci

Arhiepiscopia Dunarii de Jos vine in sprijinul spitalelor din municipiile Galati, Braila si Tecuci prin oferirea de masti de protectie si carti de rugaciune pentru personalul medical si auxiliar, dar si pentru pacientii veniti in ambulatoriu in unitatile medicale.

Armani va produce combinezoane de protectie pentru medicii din Italia

Creatorul Giorgio Armani a anuntat, joi, ca fabricile sale italiene vor produce de acum combinezoane de protectie destinate personalului medical angajat in lupta contra pandemiei de coronavirus, potrivit AFP.

Trebuie dublat personalul din laboratoare - medic despre testarea tuturor bucurestenilor

Medicul infectionist Adrian Marinescu de la Institutul Matei Bals spune ca pentru testarea populatiei din Bucuresti trebuie dublat personalul din laboratoare si ca numarul de testari zilnice ar putea ajunge in urmatoarea saptamana la 3. 000, relateaza Mediafax.

Donatie de 1 milion de dolari de la Kylie Jenner pentru spitalele din Los Angeles

Miliardara Kylie Jenner se alatura celebritatilor care au facut donatii importante in lupta contra pandemiei COVID-19. Vedeta a donat 1 milion de dolari spitalelor din Los Angeles.

Anunt pentru soferii din Romania. Toti sunt vizati de aceasta decizie

Anunt extrem de important de la Compania Nationala pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere, pentru toti utilizatorii retelei de drumuri nationale si autostrazi din Romania. Sa nu cadeti in plasa fake-news-urilor! in spatiul public au aparut informatii false, potrivit carora valabilitatea rovinietelor se prelungeste automat in perioada starii de urgenta. CNAIR ii informeaza pe toti utilizatorii drumurilor .

Auchan, bonusuri uriase pentru angajatii din Romania: cati bani vor primi acestia

Auchan ar pregati, in aceasta perioada, bonusuri uriase pentru angajatii din Romania, chiar in plina pandemie de coronavirus. Auchan e unul dintre cele mai mai lanturi de magazine.

FOTO Imaginile sperantei pentru medicii romani din linia intai. Peste 40 de tone de echipamente de protectie au plecat din Coreea de Sud spre Romania VIDEO

Primele echipamente medicale si teste cumparate de Romania din Coreea de Sud au pornit spre tara noastra cu un avion militar care aduce in tara 100. 000 de combinezoane de protectie complete.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )