Libnet.ro
UNICEF

10:30

Educatie media si cinematografica pentru elevii din Sibiu la Astra Film Junior

Hotnews Hotnews,
 Educatie media si cinematografica pentru elevii din Sibiu la Astra Film Junior

Astra Film Junior 2014, a VI-a editie, are loc in perioada 6 - 12 octombrie la Sibiu, in cadrul Astra Film Festival 2014. Astra Film Junior, cel mai iubit festival al copiilor din Romania, este axat pe educatie media si cinematografica adresata elevilor de toate varstele. Programul Astra Film Junior cuprinde cinci filme de top care se adreseaza elevilor de scoala primara si gimnaziu. Mai mult decat bucuria proiectiilor pe un ecran de cinema, copiii invata sa priveasca si sa descifreze un documentar. Filmele sunt insotite de materiale didactice si vor fi dezbatute mai apoi la scoala impreuna cu profesorii participanti. continuă pe Hotnews

Playtech TV Cele mai bune aplicatii pentru elevii de liceu [VIDEO]

Playtech de la Focus de pe Prima TV a adus sambata aceasta cele mai interesante aplicatii pentru elevii de liceu. Abia a inceput scoala, asa ca ne-am gandit sa va spunem cum puteti fi elevi mai buni. Am ales trei aplicatii educationale si care trec dincolo de scenariul in care tableta si smartphone-ul sunt folosite doar pentru distractie. Asadar, iata o descriere succinta a aplicatiilor prezentate in rubrica de la jurnalul de stiri Focus. Elevate e un antrenor pentru creierul [].

Fost consilier judetean din Sibiu, dus la DIICOT in dosarul de evaziune fiscala

Fostul consilier judetean PDL din Sibiu Dumitru Domnariu, care detine mai multe afaceri in domeniul vanzarii de carburanti, a fost ridicat, miercuri, de procurorii DIICOT, in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 34 de milioane de lei.

Agentia pentru refugiati din cadrul ONU: Sute de mii de kurzi au intrat in Turcia

Agentia pentru refugiati din cadrul ONU anunta intrarea a aproximativ 400. 000 mii de kurzi in Turcia. Agentia spune ca se pregateste sa primeasca pe teritoriul Turciei toti locuitorii unui oras din Siria,.

Libanul nu se implica in lupta impotriva teroristilor SIIL si acuza SUA pentru atacurile din Siria

Libanul nu ar trebui sa faca parte din coalitia internationala, condusa de SUA, care lupta impotriva teroristilor, a declarat un lider al miscarii Hezbollah intr-un interviu televizat. Gruparea Hezbollah se.

Cursuri de baby-sitter si barmani, pentru somerii din Romania, cu bani din fonduri europene

Somerii din Romania se pot califica pentru meseriile de ingrijitori de bolnavi si batrani la domiciliu, baby-sitter si barmani in cadrul unui proiect realizat cu fonduri europene.

Cod galben de inundatii pentru rauri din nordul si vestul tarii, pana marti

Hidrologii au emis luni un cod galben de inundatii pentru mai multe rauri din nordul si vestul tarii, valabil incepand de luni, ora 13:00, pana marti, ora 14:00. Bazinele hidrografice vizate sunt Viseu, Iza,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )