Libnet.ro
UNICEF

13:15

Edward Snowden, cautat de Statele Unite pentru spionaj, va cere azil in Rusia

Hotnews Hotnews,
 Edward Snowden, cautat de Statele Unite pentru spionaj, va cere azil in Rusia

Fostul consultant al serviciilor americane de informatii Edward Snowden a anuntat vineri, intr-o intalnire cu mai avocati si aparatori ai drepturilor, ca va cere azil Rusiei, unde este blocat de mai multe saptamani pe un aeroport din Moscova, in lipsa posibilitatii de a pleca intr-o tara a Americii Latine, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Parlamentar rus: Snowden a acceptat oferta de azil facuta de Venezuela

Un parlamentar rus a declarat, astazi, ca fostul consultant american al NSA, Edward Snowden, care este cautat de Statele Unite pentru spionaj, a acceptat oferta de azil facuta de presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, relateaza Reuters.

Parlamentar rus: Snowden a acceptat oferta de azil a Venezuelei

Un parlamentar rus a declarat marti ca fostul consultant american al NSA, Edward Snowden, care este cautat de Statele Unite pentru spionaj, a acceptat oferta de azil facuta de presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, informeaza Reuters, insa postarea pare sa fi fost stearsa de pe contul de Twitter al lui Pushkov la scurt timp dupa publicare.

Edward Snowden: SUA imi blocheaza dreptul la azil politic

Cel mai vanat om al planetei, fostul consultant NSA, Edward Snowden, acuza Statele Unite ale Americii ca blocheaza, prin toate mijloacele disponibile, dreptul sau de a profita de azilul politic oferit de cateva.

Fost consultant CIA: solutia de scapare a lui Edward Snowden ar putea fi inchirierea unui avion privat

In timp ce Edward Snowden, fostul consultant al NSA, este blocat in continuare in zona de tranzit a aeroportului din Moscova, presa din Statele Unite ale Americii a inceput sa speculeze mai multe scenarii de fuga la care ar putea apela programatorul care a divulgat informatii secrete ale programelor americane de spionaj.

Rusia: Edward Snowden poate ramane la Moscova, daca inceteaza activitatile impotriva SUA

Un oficial de la Kremlin a informat, vineri, ca fostul consultant al NSA Edward Snowden ar putea primi azil in Rusia, daca va inceta toate activitatile indreptate impotriva Statelor Unite, potrivit.

GAFA a unui oficial rus: A anuntat pe Twitter ca Edward Snowden a acceptat propunerea de azil ...

Un oficial rus a anuntat pe Twitter ca Edward Snowden a acceptat oferta de azil politic in Venezuela , dar a sters mesajul dupa scurt timp, relateaza Mediafax. Aleksei Puskov, presedintele Comisiei pentru Afaceri Externe a Dumei de Stat, anuntase marti ca fostul consultant NSA aflat la originea scurgerilor de informatii despre programele americane de interceptare acceptase oferta de azil politic in Venezuela. Citeste si Vezi ce spioana celebra l-a cerut in casatorie pe Edward Snowden Cum .

Edward Snowden a acceptat propunerea de azil politic in Venezuela.

Fostul consultant IT al NSA Edward Snowden, aflat in aeroportul din Moscova de cateva saptamani, a decis sa accepte propunerea de azil politic in Venezuela, relateaza Mediafax. Cum era de asteptat, Snowden a acceptat propunerea de azil facuta de presedintele venezuelean Nicolas Maduro, a declarat Aleksei Puskov, presedintele Comisiei pentru Afaceri Externe din Duma de Stat a Rusiei. Citeste si Vezi ce spioana celebra l-a cerut in casatorie pe Edward Snowden Franta si Italia au respins, .

Brazilia nu ii va acorda azil politic lui Edward Snowden.

Ministrul brazilian de Externe Antonio Patriota a declarat marti ca Brazilia nu ii va acorda azil politic fostului consultant al serviciilor americane de informatii Edward Snowden si ca nu stie daca el a acceptat sau nu oferta Venezuelei, transmite Mediafax. Nu vom raspunde cererii de azil, nu-i va fi acordat azil, a anuntat Patriota la sfarsitul unei reuniuni cu omologul sau uruguayan Luis Almagro, la Brasilia. Pentru moment, cautam o solutie la situatia lui Snowden care, din cate stiu .

Dupa dezvaluirile lui Edward Snowden, un serviciu secret din Rusia revine la masinile de scris pentru a-si proteja secretele

Dupa dezvaluirile IT-istului american Edward Snowden, un serviciu secret rusesc a decis sa cumpere masini de scris pentru a-si proteja mai bine secretele, scrie joi cotidianul Izvestia, preluat de AFP.

Edward Snowden a cerut azil politic in Rusia. El accepta conditiile impuse de Putin

Fostul consultant NSA si agent CIA, Edward Snowden, a solicitat azil politic in Rusia, spunand ca nu poate zbura in America Latina, conform unor reprezentanti ai unei organizatii umanitare, cu care s-a intalnit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )