Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rusia: Edward Snowden poate ramane la Moscova, daca inceteaza activitatile impotriva SUA

B1 B1,
Rusia: Edward Snowden poate ramane la Moscova, daca inceteaza activitatile impotriva SUA

Un oficial de la Kremlin a informat, vineri, ca fostul consultant al NSA Edward Snowden ar putea primi azil in Rusia, daca va inceta toate activitatile indreptate impotriva Statelor Unite, potrivit. continuă pe B1

Edward Snowden, cautat de Statele Unite pentru spionaj, va cere azil in Rusia

Fostul consultant al serviciilor americane de informatii Edward Snowden a anuntat vineri, intr-o intalnire cu mai avocati si aparatori ai drepturilor, ca va cere azil Rusiei, unde este blocat de mai multe saptamani pe un aeroport din Moscova, in lipsa posibilitatii de a pleca intr-o tara a Americii Latine, scrie AFP.

Edward Snowden a cerut azil politic in Rusia. El accepta conditiile impuse de Putin

Fostul consultant NSA si agent CIA, Edward Snowden, a solicitat azil politic in Rusia, spunand ca nu poate zbura in America Latina, conform unor reprezentanti ai unei organizatii umanitare, cu care s-a intalnit.

Edward Snowden a acceptat propunerea de azil politic in Venezuela.

Fostul consultant IT al NSA Edward Snowden, aflat in aeroportul din Moscova de cateva saptamani, a decis sa accepte propunerea de azil politic in Venezuela, relateaza Mediafax. Cum era de asteptat, Snowden a acceptat propunerea de azil facuta de presedintele venezuelean Nicolas Maduro, a declarat Aleksei Puskov, presedintele Comisiei pentru Afaceri Externe din Duma de Stat a Rusiei. Citeste si Vezi ce spioana celebra l-a cerut in casatorie pe Edward Snowden Franta si Italia au respins, .

Fost consultant CIA: solutia de scapare a lui Edward Snowden ar putea fi inchirierea unui avion privat

In timp ce Edward Snowden, fostul consultant al NSA, este blocat in continuare in zona de tranzit a aeroportului din Moscova, presa din Statele Unite ale Americii a inceput sa speculeze mai multe scenarii de fuga la care ar putea apela programatorul care a divulgat informatii secrete ale programelor americane de spionaj.

Fostul agent CIA Edward Snowden a acceptat propunerea de azil politic in Venezuela

Fostul consultant IT al NSA Edward Snowden, aflat in aeroportul din Moscova de cateva saptamani, a decis sa accepte propunerea de azil politic in Venezuela. Cum era de asteptat, Snowden a acceptat propunerea de.

Rusii: Edward Snowden a acceptat sa mearga in azil politic in Venezuela

Fostul consultant IT al NSA Edward Snowden, aflat in aeroportul din Moscova de cateva saptamani, a decis sa accepte propunerea de azil politic in Venezuela, relateaza AFP, citat de Mediafax .

Edward Snowden a solicitat azil politic in Venezuela

Presedintele venezuelean Nicolas Maduro a anuntat ca a primit o cerere de azil politic de la Edward Snowden, fostul consultant al NSA, adapostit de trei saptamani in zona de tranzit a unui aeroport din Moscova.

Dupa dezvaluirile lui Edward Snowden, un serviciu secret din Rusia revine la masinile de scris pentru a-si proteja secretele

Dupa dezvaluirile IT-istului american Edward Snowden, un serviciu secret rusesc a decis sa cumpere masini de scris pentru a-si proteja mai bine secretele, scrie joi cotidianul Izvestia, preluat de AFP.

Brazilia nu ii va acorda azil politic lui Edward Snowden.

Ministrul brazilian de Externe Antonio Patriota a declarat marti ca Brazilia nu ii va acorda azil politic fostului consultant al serviciilor americane de informatii Edward Snowden si ca nu stie daca el a acceptat sau nu oferta Venezuelei, transmite Mediafax. Nu vom raspunde cererii de azil, nu-i va fi acordat azil, a anuntat Patriota la sfarsitul unei reuniuni cu omologul sau uruguayan Luis Almagro, la Brasilia. Pentru moment, cautam o solutie la situatia lui Snowden care, din cate stiu .

Edward Snowden se pregateste sa se mute in Venezuela? Surse din intreaga lume spun ca va accepta azilul politic

Edward Snowden va accepta, cel mai probabil, azilul politic oferit de Venezuela. Chiar daca acesta nu a acceptat inca oficial azilul politic in Venezuela, surse din intreaga lume spun ca el se pregateste sa se.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )