Libnet.ro
UNICEF

15:01

Edward Snowden se pregateste sa se mute in Venezuela? Surse din intreaga lume spun ca va accepta azilul politic

Antena3 Antena3,
Edward Snowden se pregateste sa se mute in Venezuela? Surse din intreaga lume spun ca va accepta azilul politic

Edward Snowden va accepta, cel mai probabil, azilul politic oferit de Venezuela. Chiar daca acesta nu a acceptat inca oficial azilul politic in Venezuela, surse din intreaga lume spun ca el se pregateste sa se. continuă pe Antena3

GAFA a unui oficial rus: A anuntat pe Twitter ca Edward Snowden a acceptat propunerea de azil ...

Un oficial rus a anuntat pe Twitter ca Edward Snowden a acceptat oferta de azil politic in Venezuela , dar a sters mesajul dupa scurt timp, relateaza Mediafax. Aleksei Puskov, presedintele Comisiei pentru Afaceri Externe a Dumei de Stat, anuntase marti ca fostul consultant NSA aflat la originea scurgerilor de informatii despre programele americane de interceptare acceptase oferta de azil politic in Venezuela. Citeste si Vezi ce spioana celebra l-a cerut in casatorie pe Edward Snowden Cum .

Edward Snowden a acceptat propunerea de azil politic in Venezuela.

Fostul consultant IT al NSA Edward Snowden, aflat in aeroportul din Moscova de cateva saptamani, a decis sa accepte propunerea de azil politic in Venezuela, relateaza Mediafax. Cum era de asteptat, Snowden a acceptat propunerea de azil facuta de presedintele venezuelean Nicolas Maduro, a declarat Aleksei Puskov, presedintele Comisiei pentru Afaceri Externe din Duma de Stat a Rusiei. Citeste si Vezi ce spioana celebra l-a cerut in casatorie pe Edward Snowden Franta si Italia au respins, .

Fostul agent CIA Edward Snowden a acceptat propunerea de azil politic in Venezuela

Fostul consultant IT al NSA Edward Snowden, aflat in aeroportul din Moscova de cateva saptamani, a decis sa accepte propunerea de azil politic in Venezuela. Cum era de asteptat, Snowden a acceptat propunerea de.

Rusii: Edward Snowden a acceptat sa mearga in azil politic in Venezuela

Fostul consultant IT al NSA Edward Snowden, aflat in aeroportul din Moscova de cateva saptamani, a decis sa accepte propunerea de azil politic in Venezuela, relateaza AFP, citat de Mediafax .

Venezuela a primit cerere de azil din partea lui Edward Snowden

Venezuela a primit, ieri, o cerere de azil politic din partea fostului consultant CIA Edward Snowden, a declarat, ieri, presedintele Nicolas Maduro, potrivit surselor de presa internationale.

Venezuela a primit o cerere de azil din partea lui Edward Snowden

Venezuela a primit, ieri, o cerere de azil politic din partea fostului consultant CIA Edward Snowden, a declarat, ieri, presedintele Nicolas Maduro, potrivit surselor de presa internationale.

Unde se va refugia Edward Snowden? Venezuela a primit o cerere de azil din partea lui

Venezuela a primit o cerere de azil din partea fostului consultant de informatii american Edward Snowden, care a inceput luni cea de-a treia saptamana in zona de tranzit a unui aeroport moscovit, a anuntat luni.

Edward Snowden a acceptat propunerea de azil politic in Venezuela

Fostul consultant alNSA Edward Snowden ar fi acceptat, marti, propunerea de a primi azil politic venita din partea Venezuelei, sustine un oficial rus, potrivit Mediafax. Cum era de asteptat, Snowden a acceptat.

Edward Snowden a solicitat azil politic in Venezuela

Presedintele venezuelean Nicolas Maduro a anuntat ca a primit o cerere de azil politic de la Edward Snowden, fostul consultant al NSA, adapostit de trei saptamani in zona de tranzit a unui aeroport din Moscova.

The Guardian: Edward Snowden sustine ca nu se teme si nu regreta nimic

Fostul consultant al NSA Edward Snowden sustine ca nu se teme si ca nu regreta dezvaluirile facute privind privind programul secret american de supraveghere a comunicatiilor, potrivit unei jurnaliste The.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )