Libnet.ro
UNICEF

16:30

Edward Snowden: Statele Unite vor sa ma dea drept exemplu, de aceea ma vaneaza

Adevărul Adevărul,
Edward Snowden: Statele Unite vor sa ma dea drept exemplu, de aceea ma vaneaza

Edward Snowden, fostul consultant al Agentiei Nationale de Securitate, a acuzat sambata Statele Unite de orchestrarea unei campanii impotriva sa, una de o agresivitate disproportionata . continuă pe Adevărul

Edward Snowden, cautat de Statele Unite pentru spionaj, va cere azil in Rusia

Fostul consultant al serviciilor americane de informatii Edward Snowden a anuntat vineri, intr-o intalnire cu mai avocati si aparatori ai drepturilor, ca va cere azil Rusiei, unde este blocat de mai multe saptamani pe un aeroport din Moscova, in lipsa posibilitatii de a pleca intr-o tara a Americii Latine, scrie AFP.

Fost consultant CIA: solutia de scapare a lui Edward Snowden ar putea fi inchirierea unui avion privat

In timp ce Edward Snowden, fostul consultant al NSA, este blocat in continuare in zona de tranzit a aeroportului din Moscova, presa din Statele Unite ale Americii a inceput sa speculeze mai multe scenarii de fuga la care ar putea apela programatorul care a divulgat informatii secrete ale programelor americane de spionaj.

Edward Snowden: SUA imi blocheaza dreptul la azil politic

Cel mai vanat om al planetei, fostul consultant NSA, Edward Snowden, acuza Statele Unite ale Americii ca blocheaza, prin toate mijloacele disponibile, dreptul sau de a profita de azilul politic oferit de cateva.

Rusia: Edward Snowden poate ramane la Moscova, daca inceteaza activitatile impotriva SUA

Un oficial de la Kremlin a informat, vineri, ca fostul consultant al NSA Edward Snowden ar putea primi azil in Rusia, daca va inceta toate activitatile indreptate impotriva Statelor Unite, potrivit.

Rusia nu a primit nicio cerere de azil din partea lui Edward Snowden.

Rusia nu a primit inca nicio solicitare de azil politic din partea fostului consultant NSA Edward Snowden, anunta surse citate de BBC News online si preluate de mediafax. Fostul consultant NSA Edward Snowden, aflat in aeroportul din Moscova, a declarat ca doreste azil politic temporar in Rusia pana va putea pleca in America Latina. Snowden nu a precizat daca a depus si o cerere oficiala pentru a obtine azil in Rusia. Surse citate de BBC News online au informat ca Rusia nu a primit nicio .

Edward Snowden vrea azil politic temporar in Rusia, inainte de a merge in America Latina

Fostul consultant NSA Edward Snowden, aflat in aeroportul din Moscova, a declarat ca nu are niciun regret si ca doreste azil politic temporar in Rusia pana va putea pleca in America Latina, relateaza AFP, citat de Mediafax .

Autoritatile din Rusia sustin ca nu au primit nicio cerere de azil din partea lui Edward Snowden

Biroul pentru imigranti din cadrul Guvernului de la Moscova sustine ca nu a primit nicio solicitare de azil politic pe numele lui Edward Snowden, care ramane blocat in zona de tranziat a unui aeroport din capitala Rusiei. Vineri, Snowden a anuntat ca a a cerut azil temporar statului rus, afirmand ca intentia sa este de a ajune in America Latina.

Barack Obama a discutat la telefon cu Vladimir Putin despre cazul lui Edward Snowden.

Presedintele SUA, Barack Obama, l-a sunat vineri pe omologul sau rus, Vladimir Putin, pentru a discuta despre cazul fostului consultant NSA Edward Snowden, transmite Mediafax. Conversatia intre cei doi lideri intervine dupa ce Casa Alba a indemnat Moscova sa nu ii ofere o platforma de propaganda lui Snowden, aflat in zona de tranzit a unui aeroport din capitala Rusiei. Barack Obama urmeaza sa efectueze o vizita in Rusia in septembrie. O decizie de acordare a azilului ar merge impotriva .

Edward Snowden a cerut azil politic in Rusia. El accepta conditiile impuse de Putin

Fostul consultant NSA si agent CIA, Edward Snowden, a solicitat azil politic in Rusia, spunand ca nu poate zbura in America Latina, conform unor reprezentanti ai unei organizatii umanitare, cu care s-a intalnit.

Dupa dezvaluirile lui Edward Snowden, un serviciu secret din Rusia revine la masinile de scris pentru a-si proteja secretele

Dupa dezvaluirile IT-istului american Edward Snowden, un serviciu secret rusesc a decis sa cumpere masini de scris pentru a-si proteja mai bine secretele, scrie joi cotidianul Izvestia, preluat de AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2675 seconds )