Libnet.ro
UNICEF

23:16

Efectul bizar al incendiilor din Australia. Oamenii au ramas socati de ce au descoperit la 2000 de kilometri distanta

Playtech Playtech,
Efectul bizar al incendiilor din Australia. Oamenii au ramas socati de ce au descoperit la 2000 de kilometri distanta

Situatia alarmanta din Australia a adus un efect bizar la 2. 000 de kilometri distanta de locul tragediei. Ce s-a intamplat din cauza fumului si a mirosului extrem de intepator? Situatia se inrautateste cu fiecare clipa. Efectul incendiilor din Australia Fumul cauzat de incendiile de vegetatie din Australia a ajuns in Noua Zeelanda, iar situatia se . continuă pe Playtech

Efect incredibil al incendiilor din Australia: Fumul a colorat ghetarii din Noua Zeelanda in caramel, desi acestia se afla la mii de kilometri distanta

Fumul degajat de incendiile de vegetatie din Australia a ajuns in Noua Zeelanda, situata la o distanta de cateva mii de kilometri, iar ghetarii, care de obicei au culoarea alba, au prins o nuanta caramel,.

FOTO VIDEO Ghetarii din Noua Zeelanda au devenit maronii din cauza incendiilor din Australia

Fumul degajat de incendiile de vegetatie din Australia a ajuns in Noua Zeelanda, situata la o distanta de cateva mii de kilometri, iar ghetarii, care de obicei au culoarea alba, au prins o nuanta caramel, potrivit serviciilor de meteorologie si relatarilor de pe retelele de socializare, informeaza AFP.

Ghetarii din Noua Zeelanda au capatat o nuanta maronie din cauza incendiilor din Australia

Fumul degajat de incendiile de vegetatie din Australia a ajuns in Noua Zeelanda, situata la o distan.

Cand sportul isi depaseste barierele: Tenismenul Kyrgios vrea organizarea unui meci demonstrativ, pentru ajutorarea victimelor incendiilor devastatoare din Australia

Jucatorul australian de tenis Nick Kyrgios a propus organizarea unui meci demonstrativ pentru strangerea de fonduri in vederea ajutorarii victimelor incendiilor din Australia, transmite news. ro. El considera ca.

Nick Kyrgios poate fi si erou! Initiativa superba pentru victimele incendiilor din Australia prin care a unit lumea tenisului

Jucatorul australian Nick Kyrgios a avut o initiativa impresionanta pentru victimele incendiilor devastatoare din Australia, care tin in alerta si au produs nu mai putin de 18 victime de la inceputul lui septembrie 2019. Tenismenul a reusit deja sa mobilizeze intreaga comunitate a tenisului australian in vederea strangerii de fonduri.

Suma uriasa donata de cantareata americana Pink pompierilor din Australia

Cantareata americana Pink a anuntat ca doneaza jumatate de milion de dolari americani serviciilor locale de pompieri din Australia pe fondul agravarii crizei provocate de incendii.

MAE, atentionare de calatorie de ultima ora. Situatia din Australia pare sa se inrautateasca de la ora la ora

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romani, in conditiile in care in statul Victoria din Australia a fost decretata stare de dezastru, mai multe regiuni fiind aproape de.

MAE, atentionare de calatorie de ultima ora. Situatia din Australia pare sa se inrautateasca de la ora la ora (VIDEO)

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romani, in conditiile in care in statul Victoria din Australia a fost decretata stare de dezastru, mai multe regiuni fiind aproape de.

Incendiile din Australia schimba infatisarea ghetarilor din Noua Zeelanda

Fumul degajat de incendiile de padure din Australia a ajuns in Noua Zeelanda, situata la mii de kilo.

Incendiile din Australia: Karolina Pliskova va dona victimelor 125 de euro pentru fiecare as reusit

Jucatoarea ceha de tenis Karolina Pliskova, locul 2 WTA, se alatura apelului lansat de tenismenul Nick Kyrgios si va dona 125 de euro pentru fiecare as pe care il va servi la meciurile disputate in Australia victimelor incendiilor care au afectat tara de la Antipozi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )