Libnet.ro
UNICEF

23:46

ELENA BASESCU: CE nu mai are rabdare cu Ponta.

România Liberă România Liberă,
ELENA BASESCU: CE nu mai are rabdare cu Ponta.

Pana si CE nu mai are rabdare cu Ponta si-i transmite, in mod diplomat, sa dea odata drumul la lucrari, scrie Elena Basescu pe Twitter si Facebook. Europarlamentarul Elena Basescu a facut aceste afirmatii la o zi dupa ce purtatorul de cuvant al comisarului european pentru Energie a declarat pentru Mediafax ca CE este increzatoare ca lucrarile la gazoductul Iasi-Ungheni vor fi demarate in curand. Declaratiile acestuia au venit la scurt timp dupa ce europarlamentarul PDL Elena Basescu i-a . continuă pe România Liberă

ELENA BASESCU: Pana si CE nu mai are rabdare cu Ponta.

Pana si CE nu mai are rabdare cu Ponta si-i transmite, in mod diplomat, sa dea odata drumul la lucrari, scrie Elena Basescu pe Twitter si Facebook. Europarlamentarul Elena Basescu a facut aceste afirmatii la o zi dupa ce purtatorul de cuvant al comisarului european pentru Energie a declarat pentru Mediafax ca CE este increzatoare ca lucrarile la gazoductul Iasi-Ungheni vor fi demarate in curand. Declaratiile acestuia au venit la scurt timp dupa ce europarlamentarul PDL Elena Basescu i-a .

Elena Basescu, trimisa in prima linie a luptei politice: l-a parat pe Ponta in fata comisarului Oettinger

Europarlamentarul PDL Elena Basescu i-a trimis o scrisoare comisarului european pentru Energie, Gunther Oettinger, despre mascarada regizata de premierul Victor Ponta, caruia i-a cazut prada oficialul european, in legatura cu.

Elena Basescu i-a scris comisarului european pentru Energie: Ati participat la o inselatorie

Parlamentarul european, Elena Basescu, i-a trimis o scrisoare comisarului european pentru Energie, Gunther Oettinger, in care i-a scris ca oficialul european a participat la o inselatorie.

Victor Ponta: Pana la sfarsitul anului ar putea fi luata decizia privind aderarea Romaniei la Schengen cu granitele aeriene

Premierul roman Victor Ponta a declarat luni, la Helsinki, ca pana la sfarsitul anului la nivelul UE ar putea fi luata decizia privind aderarea Romaniei la spatiul Schengen cu granitele aeriene, in timp ce omologul sau finlandez a precizat ca tara sa asteapta urmatorul raport MCV pentru a lua o decizie, scrie Agerpres.

Ponta: Pana la sfarsitul anului ar putea fi luata o decizie privind granitele aeriene

Pana la sfarsitul anului, la nivelul Uniunii Europene UE) ar putea fi luata decizia privind aderarea tarii noastre la spatiul Schengen cu granitele aeriene, a declarat premierul roman Victor Ponta astazi, la Helinski.

Preotul Penitenciarului Bacau nu mai are voie sa tina slujbe.

Arhiepiscopia Romanului si Bacaului a decis oprirea de la cele sfinte a preotului de la Penitenciarul Bacau, Octavian Balan, dupa ce acesta a fost prins cu patru telefoane mobile asupra lui pe care urma sa le dea unor detinuti si ulterior arestat preventiv, informeaza Mediafax. Conform Regulamentului de procedura al instantelor disciplinare si de judecata ale Bisericii Ortodoxe Romane, preotul Octavian Balan a fost oprit de la cele sfinte pana la finalizarea anchetei instantei civile si .

Pusculita deputatilor s-a golit. Camera nu mai are bani sa plateasca sumele forfetare pentru deputati

Probleme cu banii la Camera Deputatilor, unde nu mai pot fi platite sumele forfetare pentru alesi, pe ultimele trei luni din acesta an, sustin surse parlamentare. Este vorba de 14 milioane de lei,.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )