Libnet.ro
UNICEF

13:30

Elena Gheorghe are probleme dermatologice din cauza mastii de protectie. Vedeta este nevoita sa mearga la medic (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Elena Gheorghe are probleme dermatologice din cauza mastii de protectie. Vedeta este nevoita sa mearga la medic (GALERIE FOTO)

Elena Gheorghe are probleme serioase din cauza mastii de protectie. Ea a povestit pe contul ei personal de Instagram ca s-a iritat serios in zona barbiei din cauza mastilor cumparate din farmacie si. continuă pe B1

Are probleme de constitutionalitate impozitarea pensiilor speciale? Cateva observatii ale sefului CNCD

Seful CNCD, Asztalos Csaba, sustine intr-o postare pe Facebook ca legea prin care se impoziteaza pensiile speciale are probleme de costitutionalitate, argumentand ca nu este proportionala cu scopul urmarit, iar gradul de impozitare afecteaza direct dreptul magistratilor la pensie de serviciu.

Coronavirus: Persoanele cu diabet si boli de inima au un risc de 12 ori mai mare sa moara din cauza Covid - Studiu american

Persoanele cu boli preexistente precum boli de inima sau diabet sunt de sase ori mai predispusi sa fie spitalizati din cauza Covid-19 si au un risc de a muri din aceasta cauza de 12 ori mai mare fata de oamenii sanatosi, arata un nou studiu american, relateaza Reuters.

Radu Banciu: Romania este prima tara unde o albie a unui rau s-a revarsat din cauza gunoaielor. Pe margine n-a iesit apa, ci ziarele, cizmele, borcanele si ce mai era aruncat acolo (VIDEO)

Radu Banciu a declarat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca ablai raului Oltet s-a revarsat din cauza gunoaielor. Pe fondul precipitatiilor abundente, cursul apei a fost blocat de.

Gala Premiilor Oscar 2021 a fost amanata din cauza pandemiei de coronavirus: Cand ar urma sa aiba loc evenimentul

Ceremonia de decernare a premiilor Oscar care trebuia sa aiba loc in februarie 2021 a fost amanata pentru luna aprilie a anului viitor, din cauza pandemiei de coronavirus, a anuntat, luni, Academia americana de fi.

Ceremonia Oscarurilor se amana pana pe 25 aprilie 2021 din cauza pandemiei

Urmatoarea ceremonie a Oscarurilor a fost amanata timp de doua luni din cauza pandemiei coronavirusului si este programata acum pentru 25 aprilie 2021, a anuntat luni Academia de Arta si Stiinte Cinematografice, potrivit AFP.

Din cauza Covid, cam un milion de romani au ramas fara loc de munca

Numarul celor fara loc de munca in Romania, din cauza coronavirus, e de aproximativ un milion, luand.

MAE, anunt despre situatia romanilor aflati in carantina la Berlin din cauza coronavirusului: Sunt 57 de persoane, una in stare critica

Ministerul Afacerilor Externe MAE) revine cu noi informatii despre cazurile de infectare cu Covid-19 in randul comunitatii de romani din districtul Neukolln, situat in Berlin, Republica Federala Germania.

Institutul Matei Bals este plin de bolnavi de COVID-19. Medicul Adrian Marinescu, in direct pe B1 TV: Se fac externari zilnic si exista spitale suport. Din cauza pandemiei de coronavirus avem mai putin de 640 de locuri (VIDEO)

Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala este plin de bolnavide COVID-19. Potrivit ultimelor informatii aparute in presa, toate cele 640 de locuri din spital sunt ocupate si nu.

Statele Unite s-au retras de la negocierile cu UE privind taxarea serviciilor digitale din cauza lipsei progreselor

Secretarul Trezoreriei SUA, Steven Mnuchin, a decis sa retraga Statele Unite de la negocierile cu oficialii Uniunii Europene referitore la taxarea servicilor digitale, dupa ce nu au reusit sa obtina niciun fel de progres, a declarat miercuri reprezentantul american pentru Comert, Robert Lighthizer, citat de Reuters si preluat de news. ro. Lighthizer le-a spus parlamentarilor din SUA ca el inca crede ca este necesar un regim international pentru impozite, dar ca discutiile cu tarile europene nu s-au dovedit fructuoase.

Povestea dramatica a unui influencer ajuns om al strazii din cauza pandemiei: Am mancat din gunoi

Joaquin Carmona, in varsta de 40 de ani, era unul dintre influencerii apreciati din Spania, datorita postarilor sale despre atletism. Pandemia l-a trimis direct in strada, fara acces la internet si privat de marea sa pasiune.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )