Libnet.ro
UNICEF

14:00

Elena Udrea afla astazi daca va fi eliberata

Antena3 Antena3,
Elena Udrea afla astazi daca va fi eliberata

Elena Udrea afla astazi daca poate pleca din penitenciarul Targsor. Udrea a contestat prelungirea arestului preventiv, iar instanta a ramas de marti in pronuntare. Fostul ministru al Turismului a. continuă pe Antena3

Elena Udrea afla joi daca va fi eliberata din Penitenciarul Targsor

Elena Udrea afla joi daca va fi cercetata in continuare in spatele gratiilor de la Penitenciarul Targsor. Asta, dupa ce magistratii Curtii Supreme au amanat pentru astazi luarea unei decizii in privinta contestatiei formulate marti de fostul ministru impotriva solutiei prin care i-a fost prelungit mandatul de arestare preventiva in dosarul Gala Bute.

Elena Udrea afla joi daca va fi eliberata din arest

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat pronuntarea pe contestatia depusa de Elena Udrea pentru joi cand aceasta va afla daca ramane sau nu in arest la penitenciarul de femei Targsor. Contestatia s-a.

Elena Udrea afla, marti, daca ramane in penitenciar

Deputata Elena Udrea, aflata in arest preventiv in dosarul Gala Bute, afla, marti, daca va ramane in penitenciar.

Elena Udrea afla, joi, daca ramane in arest

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, joi, contestatia formulata de avocatii Elenei Udrea cu privire la inlocuirea masurii arestului preventiv cu control judiciar sau arest la domiciliu.

Elena Udrea afla daca scapa de arest preventiv in dosarul Gala Bute (VIDEO)

Update 10:15: Elena Udrea a ajuns la sediu iCCJ. Decizia pe care o va primi azi este definitiva. Elena Udrea afla azi daca ramane in arest. Fostul ministru contesta mentinerea in arest preventiv in conditiile.

Elena Udrea asteapta sa afle daca va fi eliberata

Elena Udrea asteapta la Penitenciarul Targsor decizia magistratilor in legatura cu ultima cerere de punere a sa in libertate. Udrea a contestat prelungirea arestului preventiv, iar instanta a ramas ieri in.

Ruxandra Dragomir, la iCCJ: Elena Udrea este ingrijorata. Acea mutare a fost un neprevazut, nici avocatii nu au stiut (VIDEO)

Ruxandra Dragomir este prezenta la inalta Curte de Casatie si Justitie acolo unde Elena Udrea va afla astazi daca ramane sau nu in arest. in urma vizitei de vineri pe care a efectuat-o la penitenciarul.

Elena Udrea da cu subsemnatul la Politie: Daca am putut sa ies, justitia e dreapta. Voi ramane in politica

Update 16. 01 - Elena Udrea a ajuns la sectia 14 de Politie, pentru a indeplini procedurile necesare. Update 14. 30- Udrea a plecat spre Bucuresti si a spus ca va merge la adresa din Stejarii. Ea este in masin.

VERDICT pentru Dragnea. El afla azi daca va fi condamnat in dosarul Referendumului

Liviu Dragnea afla astazi daca va fi condamnat in dosarul Referendumului. Magistratii Curtii Supreme se pronunta in cazul fostului vicepremierului, dupa ce procurororii au cerut o pedeapsa cu.

Elena Udrea, eliberata dupa 72 de zile de arest. Protejata lui Traian Basescu, in arest la domiciliu

Elena Udrea a fost eliberata dupa 72 de zile de arest. Protejata lui Traian Basescu a reusit sa obtina arestul la domiciliu, dupa 10 zile petrecute la Penitenciarul Targsor si alte 62 in arestul central. Imed.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )