Libnet.ro
UNICEF

11:46

Elena Udrea: Cred ca Romania este pregatita sa voteze o femeie

B1 B1,
Elena Udrea: Cred ca Romania este pregatita sa voteze o femeie

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Elena Udrea, a declarat joi seara la Targu-Jiu ca, in opinia sa, Romania este pregatita sa voteze o femeie, deoarece ea este o femeie care, atunci cand a. continuă pe B1

Elena Udrea, la Targu-Jiu: Cred ca Romania este pregatita sa voteze o femeie si ca voi avea sustinerea presedintelui

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Elena Udrea, a declarat joi seara la Targu-Jiu ca, in opinia sa, Romania este pregatita sa voteze o femeie, deoarece ea este o femeie care, atunci cand a candidat a obtinut de fiecare data un numar consistent de voturi, scrie Agerpres.

Elena Udrea: Cred ca Romania este pregatita sa voteze o femeie presedinte (VIDEO)

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Elena Udrea, a declarat joi seara la Targu-Jiu ca, in opinia sa, Romania este pregatita sa voteze o femeie, deoarece ea este o femeie care, atunci cand a.

Elena Udrea: Deocamdata, candidatul la Presedintie este Diaconescu. Tehnic, este posibil sa fie schimbat. Nu cred ca Iohannis va ajunge in turul doi

Elena Udrea, presedintele PMP, a declarat miercuri, la postul B1 TV, ca deocamdata, candidatul la Presedintie din partea partidului pe care-l conduce este Cristian Diaconescu. Udrea a mai spus ca, tehnic, Cristian Diaconescu poate fi schimbat cu un alt nume.

Elena Udrea si-a deschis statiune in Romania

Din fost ministru al turismului, Elena Udrea a devenit un veritabil investitor in acest domeniu. Dupa o investitie de milioane de euro, impreuna cu partenara sa de afaceri Lia Stanca, Elena Udrea asteapta acum.

Elena Udrea: Din respect fata de tatal ei, nu o sa comentez afirmatiile Elenei Basescu. Tehnic, este posibil sa schimbam candidatul PMP

Elena Udrea a afirmat miercuri ca nu va comenta afirmatiile facute cu o zi in urma de Elena Basescu, din respect fata de tatal ei, presedintele Traian Basescu. Replica sa vine dupa ce Elena Basescu spusese marti ca Elena Udrea impiedica organizatiile PMP sa stranga semnaturi pentru candidatura lui Cristian Diaconescu.

Elena Udrea a taxat-o pe mezina presedintelui ca nu prea da pe la partid

Elenele lui Traian Basescu continua atacurile pe tema candidatului PMP la prezidentiale. Elena Udrea a taxat-o pe mezina presedintelui ca nu prea da pe la partid, dupa ce Elena Basescu a atacat-o pe Facebook pe t.

Udrea: Candidatul PMP este Diaconescu, apar intoxicari carora unii colegi le cad prada

Propunerea PMP la Presedintia Romaniei ramane in continuare Cristian Diaconescu, a declarat ieri Elena Udrea, presedintele partidului.

Elena Udrea: Deocamdata avem candidat la Presedintie. Tehnic, Diaconescu poate fi schimbat

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat miercuri, in emisiunea Evenimentul Zilei, de pe B1 TV, ca unii colegi din partid au alte opinii cu privire la candidatul ales pentru alegerile prezidentiale, precizand.

UPDATE. Elena Udrea: PMP ii cere lui Ponta sa-l demita pe seful Jandarmeriei Romane, dupa violentele de duminica seara

Elena Udrea a spus ca Jandarmeria a ignorat pericolul public. Partidul Miscarea Populara PMP) ii cere premierului Victor Ponta demiterea sefului Jandarmeriei Romane, Mircea Olaru, ca urmare a modului in care a fost gestionata manifestatia de duminica din zona Palatului Cotroceni, relateaza Mediafax.

Transnistria este pregatita oricarui atac

Transnistria este pregatita oricarui atac dar nu intentioneaza sa faca primul pas in declansarea unui conflict militar, a anuntat liderul separatist de la Tiraspol, Evgheni Sevciuk.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2839 seconds )