Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea, despre conditiile din arest: Am fost dusa intr-o camera de trei pe trei. As fi vrut sa vin in catuse, sa le puteti vedea, sa le puteti atinge (VIDEO)

B1 B1,
Elena Udrea, despre conditiile din arest: Am fost dusa intr-o camera de trei pe trei. As fi vrut sa vin in catuse, sa le puteti vedea, sa le puteti atinge (VIDEO)

Elena Udrea a vorbit, in discursul sustinut in plenul Camerei Deputatilor, despre conditiile dure din arest, mentionand ca si-ar fi dorit sa se prezinte in fata colegilor deputati cu catusele la maini. continuă pe B1

Radu Banciu, despre conditiile din arest prezentate de Elena Udrea: Cum sa reziste un foehn in puscarie? Aici mi se pare singura cerinta neadecvata. Altfel, femeia i-a dat clasa lui Varujan (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu conditiile din arest despre care a vorbit Elena Udrea in discursul tinut in fata deputatilor. Printre neajunsurile.

Elena Udrea, despre propunerea lui Gheorghe Muscalu de la CSM: Sunt total de acord, dar aceeasi interdictie trebuie sa o aiba si acuzatorul

Elena Udrea a reactionat, pe contul sau de Facebook, solicitarea procurorului CSM Gheorghe Muscalu de a interzice declaratiile publice referitoare la o ancheta in desfasurare. Ieri, in sedinta CSM, a fost.

Ce spune prietena Elenei Udrea despre starea de spirit a fostului ministru, aflat in arest la domiciliu

Fosta tenismena Ruxandra Dragomir, unul dintre putinii prieteni care au ramas langa Elena Udrea, spune ca fostul ministru este fericit ca se afla acasa, insa, dincolo de cuvine, a simtit-o trista pe Elena Udrea.

Elena Udrea, un nou gest in Parlament: Este o fotografie unica!

Elena Udrea nu renunta la semne. Desi a stat cateva zile in arest, are interdictie de a mai vorbi cu presa sau de a mai oferi detalii despre caz, astazi, in Parlament, aceasta pare ca mai transmis din nou, un.

Prima poza cu Elena Udrea in arest la domiciliu

Prima poza cu Elena Udrea in arest la domiciliu a fost postata pe Facebook de Ruxandra Dragomir. Blonda protejata de Traian Basescu apare imbracata in roz, din cap pana in picioare. Prietena Elenei.

Elena Udrea s-ar putea intoarce in arest maine seara

Elena Udrea s-ar putea intoarce in arest maine seara dupa ce plenul Camerei Deputatilor voteaza noua cerere de arestare preventiva in Dosarul Gala Bute. Udrea se va duce in parlament la ora votului. Curtea.

Dorin Cocos a turnat-o pe Elena Udrea la DNA. Udrea neaga dezvaluirile fostului sot

Dupa patru luni de arest, Dorin Cocos le-a povestit anchetatorilor in amanunt cum a impartit spaga de 18 milioane de euro cu Elena Udrea si Dinu Pescariu, potrivit unor surse judiciare. Dorin Cocos a.

Elena Udrea a primit girul magistratilor de la inalta Curte pentru a se apara luni in Parlament

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) au decis ca Elena Udrea, aflata in arest la domiciliu, are permisiunea ca luni, intre orele 15. 00 si 19. 00, sa paraseasca locuinta pentru a se prezenta in Parlament la momentul dezbaterii noilor cereri formulate de DNA care o vizeaza pe fostul ministru.

ULTIMUL mesaj postat de Elena Udrea, azi pe Facebook: Ar fi corect sa nu mai vedem asta

Aflata in arest la domiciliu, Elena Udrea se bucura de privilegiile une astfel de decizii, asa ca are timp berechet de a scrie mesaje pe Facebook. Iata cum arata ultimul mesaj, postat astazi:Ieri, in sedinta.

Teodor Melescanu, despre pozele cu Elena Udrea si Alina Bica de la Paris: Serviciile nu ar avea dotarea tehnica pentru un astfel de filaj. Au fost paparazzi

Fostul ministru de externe, Teodor Melescanu, revine cu noi dezvaluiri in cazul filajului de la Paris, in care Elena Udrea a fost fotografiata alaturi de fosta sefa a DIICOT, Alina Bica. Melescanu sustine ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )