Libnet.ro
UNICEF

17:15

Elena Udrea s-ar putea intoarce in arest maine seara

Antena3 Antena3,
Elena Udrea s-ar putea intoarce in arest maine seara

Elena Udrea s-ar putea intoarce in arest maine seara dupa ce plenul Camerei Deputatilor voteaza noua cerere de arestare preventiva in Dosarul Gala Bute. Udrea se va duce in parlament la ora votului. Curtea. continuă pe Antena3

Striblea, despre sms-ul primit de la Elena Udrea: Nu am nicio obligatie fata de statul roman sa-i pun pe masa corespondenta mea

Jurnalistii Ion Cristoiu si Catalin Striblea au salvat-o pe Elena Udrea de la un nou arest. Deputatul le-a trimis, miercuri seara, mai multe sms-uri celor doi jurnalisti, cu referire la denuntul impotriva.

Elena Udrea le-a trimis un mesaj jurnalistilor Cristoiu si Striblea, despre denuntul impotriva lui Coldea

Jurnalistii Ion Cristoiu si Catalin Striblea au salvat-o pe Elena Udrea de la un nou arest. Deputatul le-a trimis, miercuri seara, un sms celor doi jurnalisti, cu referire la denuntul impotriva sefului.

Cazul Elena Udrea: catuse noi dupa scenariu vechi

Elena Udrea arest la domiciliu. Deputatii juristi au aprobat o noua cerere DNA de arestare a Elenei Udrea. Daca decizia va fi mentinuta si de plenul Camerei Deputatilor, saptamana viitoare Udrea ar putea ajunge din nou la beci.

Prima poza cu Elena Udrea in arest la domiciliu

Prima poza cu Elena Udrea in arest la domiciliu a fost postata pe Facebook de Ruxandra Dragomir. Blonda protejata de Traian Basescu apare imbracata in roz, din cap pana in picioare. Prietena Elenei.

Dorin Cocos a turnat-o pe Elena Udrea la DNA. Udrea neaga dezvaluirile fostului sot

Dupa patru luni de arest, Dorin Cocos le-a povestit anchetatorilor in amanunt cum a impartit spaga de 18 milioane de euro cu Elena Udrea si Dinu Pescariu, potrivit unor surse judiciare. Dorin Cocos a.

Elena Udrea a primit girul magistratilor de la inalta Curte pentru a se apara luni in Parlament

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) au decis ca Elena Udrea, aflata in arest la domiciliu, are permisiunea ca luni, intre orele 15. 00 si 19. 00, sa paraseasca locuinta pentru a se prezenta in Parlament la momentul dezbaterii noilor cereri formulate de DNA care o vizeaza pe fostul ministru.

ULTIMUL mesaj postat de Elena Udrea, azi pe Facebook: Ar fi corect sa nu mai vedem asta

Aflata in arest la domiciliu, Elena Udrea se bucura de privilegiile une astfel de decizii, asa ca are timp berechet de a scrie mesaje pe Facebook. Iata cum arata ultimul mesaj, postat astazi:Ieri, in sedinta.

Editie Speciala: Imagini spectaculoase cu ce vede Elena Udrea pe geamul arestului de la ea de acasa

Adrian Ursu a aratat, la Editia Speciala de joi seara, imaginile pe Elena Udrea le vede pe geam, din arestul de la ea de acasa, fosta candidata la prezidentiale afandu-se in arest la domiciliu, in dosarul.

UPDATE: iCCJ: Elena Udrea va putea merge luni in Parlament

Elena Udrea a solicitat inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) sa ii permita sa isi paraseasca domiciliul pentru a merge la Parlament sa se adreseze plenului Camerei Deputatilor, care va vota o noua cerere a procurorilor DNA de arestare a deputatei pentru noi acuzatii in dosarul Gala Bute, transmite Mediafax.

Elena Udrea se mai bucura pana luni de luxul casei sale. Ce i se va intampla la inceputul saptamanii viitoare

Elena Udrea afla luni daca ar putea fi arestata din nou, de aceasta data in dosarul Gala Bute. Deputatii juristi au dat aviz pozitiv cererilor DNA privind incuviintarea urmaririi penale si arestarii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )