Libnet.ro
UNICEF

13:45

Elena Udrea: Lupta pentru Cotroceni se da intre mostenitoarea lui Basescu si mostenitorul lui Nastase

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Elena Udrea: Lupta pentru Cotroceni se da intre mostenitoarea lui Basescu si mostenitorul lui Nastase

Presedintele PMP, Elena Udrea, afirma, pe Facebook, ca lupta pentru Cotroceni se va da intre mostenitoarea lui Traian Basescu si mostenitorul lui Adrian Nastase. continuă pe Wall-Street Ro

Elena Udrea: Lupta pentru Cotroceni se da intre mostenitoarea lui Traian Basescu si mostenitorul lui Adrian Nastase

Elena Udrea afirma, intr-o postare pe contul sau de Facebook, ca lupta pentru fotoliul de presedinte se da intre ea, mostenitoarea lui Traian Basescu, si Victor Ponta, mostenitorul lui Adrian Nastase.

Udrea: Lupta pentru Cotroceni se da intre mostenitoarea lui Basescu si mostenitorul lui Nastase

Presedintele PMP, Elena Udrea, a scris vineri pe Facebook, ca lupta pentru Cotroceni se va da intre mostenitoarea lui Traian Basescu si mostenitorul lui Adrian Nastase. Gata cu joaca lui Victor Ponta.

Udrea: Lupta pentru Cotroceni se da intre mostenitoarea lui Traian Basescu si mostenitorul lui Adrian Nastase

Candidatul Partidului Miscarea Populara la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, sustine ca, in urmatoarea perioada, campania electorala va reedita cursa din 2004 dintre Adrian Nastase si Traian Basescu.

intalnire intre presedintele Traian Basescu si Elena Udrea, programata pentru miercuri, la Cotroceni

Surse din cadrul Partidului Miscarea Populara spun ca presedintele Traian Basescu o va primi, miercuri, la Cotroceni, pe Elena Udrea si pe alti membri ai conducerii partidului. intalnirea, care va debuta la ora.

PMP o sustine pe Elena Udrea in cursa pentru Cotroceni

Elena Udrea a fost desemnata, ieri, de Partidul Miscarea Populara PMP) drept candidat la alegerile prezidentiale din aceasta toamna.

O intalnire intre presedintele Traian Basescu si Elena Udrea a avut loc la Cotroceni

UPDATE 18:18 intalnirea dintre Elena Udrea si presedintele Traian Basescu a luat final, potrivit B1 TV. Surse din cadrul Partidului Miscarea Populara spun ca presedintele Traian Basescu o va primi, miercuri,.

Traian Basescu, in direct pe B1 TV: Categoric o voi sustine pe Elena Udrea la prezidentiale pentru ca este candidatul PMP

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara, in emisiunea Buna seara, Romania, de pe B1 TV, ca va sustine candidatul la Presedintie al PMP, respectiv Elena Udrea, dupa retragerea lui Cristian.

Traian Basescu: Categoric o voi sustine pe Elena Udrea la prezidentiale pentru ca este candidatul PMP

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara, in emisiunea Buna seara, Romania, de pe B1 TV, ca va sustine candidatul la Presedintie al PMP, respectiv Elena Udrea, dupa retragerea lui Cristian.

Elena Udrea, candidatul PMP la presedintia Romaniei, vine la Adevarul Live de la ora 12.00

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Elena Udrea, care si-a anuntat ieri intrarea in cursa pentru scaunul de la Cotroceni, vine la Adevarul LIVE de la ora 12. 00 pentru a explica motivele pentru care a decis sa intre in campania electorala drept candidat la presedintia Romaniei.

Elena Udrea, dupa discutia cu Traian Basescu de la Cotroceni: intalnirea a fost pozitiva si consistenta

Presedintele PMP Elena Udrea a declarat, miercuri, dupa discutia de la Palatul Cotroceni cu Traian Basescu, ca a fost o intalnire pozitiva si constructiva. Am fost la Cotroceni impreuna cu 13 colegi.

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )