Libnet.ro
UNICEF

13:00

Elena Udrea a postat pe Facebook un selfie cu Traian Basescu

România Liberă România Liberă,
Elena Udrea a postat pe Facebook un selfie cu Traian Basescu

Elena Udrea a postat, duminica, pe Facebook, un selfie facut la o dezbatere pe teme economice organizata de Fundatia Miscarea Populara. in fotografie apare si presedintele Traian Basescu, care era in mijlocul unui discurs. continuă pe România Liberă

FOTO Elena Udrea si-a facut selfie cu Traian Basescu

Liderul PMP Elena Udrea a postat, duminica, pe Facebook, o poza selfie facuta la o dezbatere pe teme economice organizata de Fundatia Miscarea Populara, in spatele ei aparand presedintele Traian Basescu.

Elena Udrea, SELFIE cu Traian Basescu

Liderul PMP, Elena Udrea, a postat, duminica, pe Facebook, un selfie facut la o dezbatere pe teme economice organizata de Fundatia Miscarea Populara. in spatele Elenei Udrea apare Traian Basescu, car.

Radu Tudor: Cat timp Traian Basescu va exista la Palatul Cotroceni, Elena Udrea nu va pati niciodata nimic din partea DNA

Elena Udrea este indicata ca beneficiara a coruptiei din spatele Galei Bute organizata de Ministerul Dezvoltarii Regionale, dezvaluie Gazeta Sporturilor in editia de astazi. Potrivit unor surse judiaciare, de.

Cum arata afisul electoral PMP: Elena Udrea, locomotiva de imagine

Desi nu este candidat pe lista PMP, Elena Udrea a postat pe pagina personala de Facebook afisul electoral in care apare alaturi de candidatii PMP la europarlamentare, printre care Teo Baconschi sau Siegfried Muresan. In afis, toti candidatii apar imbracati in blugi si camasi albe. Elena Udrea declara in urma cu cateva saptamani ca PMP este partidul in blugi, cu oameni care se imbraca lejer, care sunt relaxati, pentru ca stiu ce au de facut si de oferit.

Elena Udrea explica de ce apare pe afisul PMP pentru europarlamentare: PMP nu are inca notorietate de 100%, spre deosebire de mine

Desi nu este candidat pe lista PMP, deputatul Elena Udrea apare pe afisul electoral al formatiunii politice, alaturi de candidatii la europarlamentare. Fostul ministru a explicat aparitia sa pe afisul electoral al PMP prin faptul ca toate analizele au aratat ca pe imagine trebuie sa fie unul din membrii cunoscuti ai partidului, precizand ca, potrivit legii, presedintele Traian Basescu nu putea fi pus pe afis, informeaza Mediafax. Totodata, Udrea a aratat ca reprezentantii PMP au vrut prin acest afis sa exprime cee ce simt, adica un alt mod de a face politica, multa energie, oameni pozitivi, optimism.

Elena Udrea despre ancheta Gazeta Sporturilor privind Gala Bute: Tolontan se poate astepta inclusiv sa-l dau in judecata cand face afirmatii atat de grave. Reactia lui Catalin Tolontan: E un progres democratic pentru Udrea sa ma dea in judecata si nu sa

Elena Udrea a declarat vineri ca respinge categoric orice acuzatie de coruptie in activitatea mea si a angajatilor Ministerului Dezvoltarii in Gala Bute si l-a amenintat pe Catalin Tolontan, redactor-sef al Gazetei Sporturilor, ca se poate astepta inclusiv sa-l dau in judecata cind face afirmatii atit de grave. Udrea a mai spus in emisiunea Evenimentul Zilei de la B1 TV ca anchetele jurnalistice ale GSP sunt parte a unei campanii pe care o duc de ani de zile impotriva mea. Reamintim ca GSP a scris joi si vineri ca Elena Udrea e in vizorul DNA pentru acuzatii de coruptie in dosarul gala Bute. 49: Reactia lui Catalin Tolontan la acuzele Elenei Udrea: Sa mai citeasca o data ordonanta DNA: procurorii sustin ca aceasta gala a fost o ilegalitate cap - coada, dar acest lucru nu-l stabilim nici noi, nici procurorii, nici Elena Udrea, ci instanta. Oricum, e un progres democratic pentru Elena Udrea sa ma dea in judecata si nu sa ma ameninte, asa cum cum a facut-o in 2009, cind a ajuns in raportul Departamentului de stat al SUA pentru ca ameninta jurnalistii.

Schulz, despre declaratiile presedintelui Romaniei: Cred ca Traian Basescu se inseala

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a declarat, duminica seara, la Antena 3, intrebat despre declaratiile presedintelui Traian Basescu la adresa sa, ca seful statului roman se inseala, precizand ca a aparat intotdeauna Romania si drumul european al Republicii Moldovei.

Schulz, despre declaratiile presedintelui Romaniei: Cred ca Traian Basescu se insala

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a declarat, duminica seara, la Antena 3, intrebat despre declaratiile presedintelui Traian Basescu la adresa sa, ca seful statului roman se insala, precizand ca a aparat intotdeauna Romania si drumul european al Republicii Moldovei.

Martin Schulz raspunde criticilor lui Traian Basescu

Presedintele PE, Martin Schulz, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca presedintele Traian Basescu a interpretat gresit declaratiile sale din ultima perioada, precizand ca a aparat intotdeauna Romania si drumul european al Moldovei.

Traian Basescu: S-au oprit lucrari si nu se gaseste contractul Bechtel, se ascunde bine contractul

Presedintele Traian Basescu a criticat, duminica, la o dezbatere organizata de Fundatia Miscarea Populara, faptul ca au fost oprite lucrari la autostrazi si nu s-a pus nimic in locul lor.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )