Libnet.ro
UNICEF

00:07

Elena Udrea: Solicitarea de arestare preventiva mi se pare excesiva (VIDEO)

B1 B1,
Elena Udrea: Solicitarea de arestare preventiva mi se pare excesiva (VIDEO)

Elena Udrea a declarat, duminica seara, dupa ce a fost audiata in Comisia Juridica a CamereiDeputatilor, ca a cerut colegilor sai sa avizeze pozitiv cererea de urmarire penala. Eu cred ca orice perso. continuă pe B1

Cel de-al doilea Congres din istoria PMP, cu Elena Udrea la un pas de arestare. Traian Basescu, asteptat

PMP isi alege astazi cel de-al doilea presedinte din istoria partidului, in persoana lui Eugen Tomac, cel care a mai condus interimar formatiunea pastorita de Traian Basescu. Fostul presedinte este asteptat sa participe la alegerile interne care au loc astazi in partid, insa fostul sef al statului nu a raspuns inca invitatiei lansate de actuala conducere a partidului.

Traian Basescu: Cat timp se ridica semne de intrebare, Elena Udrea are obligatia sa mearga in fata procurorilor (VIDEO)

Fostul presedinte TraianBasescu a declarat, duminica, dupa participarea la congresul PMP, ca Elena Udrea l-a informat cu privire la anumite nereguli din cadrul ANRP. Elena Udrea mi-a spus, dar presedintele.

VIDEO. Cristiana Anghel, despre situtia in care se afla Elena Udrea: Nu e normal asa ceva. Parca ar fi o vulpe hartuita de o haita de caini

Cristiana Anghel, senator al Partidului Conservator, a declarat intr-o emisiune de la postul de televiziune B1 ca Elena Udrea este hartuita, si facand referire la cererile procurorilor DNA de arestare preventiva si urmarire penala, ca nu este normal sa se intample asa ceva.

Comisia Juridica analizeaza cererile de arestare preventiva a Elenei Udrea

Elena Udrea ar fi ajuns in Parlament, unde Comisia Juridica urmeaza sa dezbata cererile de arestare preventiva care o vizeaza pe aceasta in dosarele Microsoft si Gala Bute, transmit surse din presa.

VIDEO Elena Udrea s-a prezentat mai devreme la Sectia 2 de Politie, in controlul judiciar: Ati mai vazut pe cineva care are trei cereri de arestare intr-o singura zi?

Elena Udrea a ajuns, vineri dimineata, in jurul orei 09:00 la Sectia 2 de Politie din Capitala, prevedere a controlului judiciar impus in dosarul Microsoft, relateaza B1 TV.

VIDEO Elena Udrea s-a prezentat la Sectia 2 de Politie, pentru controlul judiciar: Ati mai vazut pe cineva care are trei cereri de arestare intr-o singura zi?

Elena Udrea a ajuns, vineri dimineata, in jurul orei 09:00 la Sectia 2 de Politie din Capitala, prevedere a controlului judiciar impus in dosarul Microsoft, relateaza B1 TV.

Elena Udrea, la Sectia 2 de Politie, pentru controlul judiciar (VIDEO)

Elena Udrea a ajuns, vineri dimineata, in jurul orei 09:00 la Sectia 2 de Politie dinCapitala, prevedere a controlului judiciar, relateazaB1 TV. intrebata ce parere are despre cererile de arestare.

Conducerea Camerei Deputatilor va da luni un raport pe cererea de arestare preventiva a Elenei Udrea in dosarul Microsoft

Conducerea Camerei Deputatilor se va reuni, luni, pentru a da un raport pe cererea DNA de arestare preventiva a EleneiUdrea in dosarul Microsoft, relateazaB1 TV. Potrivit DNA, unul din motivele cererii de.

Comisia Juridica discuta toate cererile de arestare pentru Elena Udrea

Comisia Juridica dinCamera Deputatilor va discuta toate cererile de arestare pentru Elena Udrea in cursul zilei de duminica, relateazaB1 TV. De asemenea, avocatii Elenei Udrea studiaza si duminica.

Elena Udrea, alte doua cereri vor fi discutate de Comisia Juridica: DNA vrea arestarea preventiva

DNA a cerut incuviintarea urmaririi penale ca urmare a nerespectarii controlului judiciar si retinerea si arestarea preventiva pentru nerespectarea controlului judiciar pentru Elena Udrea.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )