Libnet.ro
UNICEF

17:30

Elena Udrea: Tot ce mi se intampla este din cauza declaratiilor mele despre generalul Coldea. Ma simt mai in siguranta supravegheta de politie

România Liberă România Liberă,
Elena Udrea: Tot ce mi se intampla este din cauza declaratiilor mele despre generalul Coldea. Ma simt mai in siguranta supravegheta de politie

Elena Udrea: Vreau sa fac cateva precizari legate de Gala Bute. Sunt vinovata ca am vrut sa-l aduc in Romania pe Lucian Bute. Am dorit ca acest meci sa se intample in tara lui. Daca este o vina ca am vrut sa promovez Romania folosind imaginea unui mare sportiv, mi-o asum. continuă pe România Liberă

VIDEO. Elena Udrea: Tot ce mi se intampla este din cauza declaratiilor mele despre generalul Coldea. Ma simt mai in siguranta supravegheta de politie

Elena Udrea: Vreau sa fac cateva precizari legate de Gala Bute. Sunt vinovata ca am vrut sa-l aduc in Romania pe Lucian Bute. Am dorit ca acest meci sa se intample in tara lui. Daca este o vina ca am vrut sa promovez Romania folosind imaginea unui mare sportiv, mi-o asum.

Europarlamentar PSD, dupa dezvaluirile facute de Elena Udrea: Politic vorbind, Udrea este credibila 100%

In contextul in care Elena Udrea a dezvaluit ca fostul ei sot a dat mita si a anuntat ca a facut un denunt impotriva sefului interimar al SRI, Florin Coldea, europarlamentarul PSD si vicepresedinte al.

Catalin Tolontan: De ce sunt perchezitii la trei ani si opt luni dupa competitie si dupa ce Elena Udrea a atacat SRI si DNA?!

JurnalistulCatalin Tolontan a ridicat un semn de intrebare privind avizul pentru urmarirea penala pentru Elena Udrea, afirmand ca este ciudat ca aceasta sa fie investigata imediat dupa ce l-a atacat pe.

Catalin Tolontan: De ce sunt perchezitii la trei ani si opt luni dupa competitie si dupa ce Elena Udrea a atacat SRI si DNA?! (VIDEO)

JurnalistulCatalin Tolontan a ridicat un semn de intrebare privind avizul pentru urmarirea penala pentru Elena Udrea, afirmand ca este ciudat ca aceasta sa fie investigata imediat dupa ce l-a atacat pe.

Elena Udrea, la Sectia 2 Politie din Capitala. Vezi conditiile controlului judiciar in cazul fostei sefe a PMP

Deputatul Elena Udrea s-a prezentat, vineri, la Sectia 2 Politie din Capitala, unde trebuie sa mearga conform programului stabilit, dupa ce a fost pusa sub control judiciar in dosarul Microsoft, in care este.

Elena Udrea la DNA. Liderul PMP s-a autosuspendat din functia de partid. Interimatul, asigurat de Tomac

Elena Udrea la DNA. Elena Udrea s-a autosuspendat din functia de presedinte al PMP, au declarat, joi, surse din partid, precizand ca interimatul la conducerea formatiunii va fi asigurat de Eugen Tomac.

Ce le cere Elena Udrea colegilor din Parlament

Deputatul Elena Udrea a cerut colegilor din Parlament, luni, pe Facebook, sa voteze in favoarea incuviintarii cererii Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Alina Bica lanseaza acuzatii la adresa sefului SRI, Florian Coldea, la o zi dupa Elena Udrea. Un co-inculpat din dosarul fostei sefe DIICOT sustine ca Bica ar fi fost amenintata cu moartea de doi deputati PSD

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica a lansat si ea, la o zi dupa Elena Udrea, sambata, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, acuzatii la adresa generalului SRI Florian Coldea, directorul interimar al Serviciului Roman de Informatii, potrivit Mediafax. In plus, un alt co-inculpat a afirmat ca Bica ar fi fost amenintata cu moartea de doi deputati PSD in legatura cu ancheta privindu-l pe Ovidiu Tender in dosarul Rafo - Carom.

Elena Udrea, aflata sub control judiciar, s-a prezentat la Sectia 2 Politie. Udrea a scris pe Facebook ca va spune adevarul despre tot ce se intampla

Deputatul Elena Udrea s-a prezentat, vineri, la Sectia 2 Politie din Capitala, unde trebuie sa mearga conform programului stabilit, dupa ce a fost pusa sub control judiciar in dosarul Microsoft, in care este urmarita penal pentru spalare de bani si fals in declaratiile de avere. Elena Udrea a ajuns la Sectia 2 Politie in jurul orei 10:00, asa cum a stabilit cu politistii supraveghetori, dupa ce procurorii au luat in cazul ei masura controlului judiciar. Intrebata daca va face dezvaluiri, asa cum a scris pe pagina ei de Facebook, Elena Udrea a spus dosar ca abia a inceput ziua.

CSM sesizeaza Inspectia Judiciara in cazul declaratiilor facute de Elena Udrea

Conducerea Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a sesizat Inspectia Judiciara sa verifice daca declaratiile facute de deputatul Elena Udrea aduc atingere independentei procurorilor DNA si sistemului judiciar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )