Libnet.ro
UNICEF

14:15

Elevii din clasele a XI-a si a XII-a sustin, pana vineri, simularea bacalaureatului

B1 B1,
Elevii din clasele a XI-a si a XII-a sustin, pana vineri, simularea bacalaureatului

Elevii din clasele a XI-a si a XII-a sustin, de luni pana vineri, simularea examenului de bacalaureat. Prima testare este limba romana, urmata de limba materna, proba obligatorie si cea la alegere a . continuă pe B1

Elevii din clasele a XII-a si a XI-a sustin, saptamana aceasta, simularea la Bacalaureat.

Elevii din clasele a XII-a si a XI-a sustin, de luni pana vineri, simularea examenului de Bacalaureat, conform Mediafax. Potrivit calendarului privind organizarea si desfasurarea simularii bacalaureatului, la care participa, in premiera, si elevii din clasa a XI-a, in 3 martie va fi sustinuta proba la limba si literatura romana, in 4 martie - la limba si literatura materna, in 5 martie va fi proba obligatorie a profilului si in 7 martie, proba la alegere a profilului si specializarii. Toate .

Elevii din clasele a XII-a si a XI-a sustin, pana vineri, simularea bacalaureatului

Elevii din clasele a XII-a si a XI-a sustin, de luni pana vineri, simularea examenului de bacalaureat. Prima testare este limba romana, urmata de limba materna, proba obligatorie si cea la alegere a profilului.

BACALAUREAT 2014 Liceenii din clasele a XI-a si a XII-a intra de maine in saptamana simularilor pentru Bac

Simularile nationale pentru Bac-ul din aceasta vara debuteaza luni cu proba scrisa la Romana, prin care vor trece nu doar elevii de clasa a XII-a, ca pana acum, ci si cei de clasa a XI-a, care se pregatesc pentru Bacalaureatul din 2015. Examenul dureaza trei ore, va fi supravegheat video, iar notele nu se vor trece in catalog, nefiind un test obligatoriu.

Elevii de clasele a XI-a si a XII-a incep simularile pentru bacalaureat. Care este programul testarilor

Elevii claselor a XI-a si a XII-a incep luni, 3 martie, simularule pentru examenul de bacalaureat 2014, prima proba fiind cea de limba si literatura romana, proba scrisa. Aceasta este prima sesiune de simulari.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )