Libnet.ro
UNICEF

23:15

Elitele din Ucraina s-au infectat cu noul coronavirus intr-o statiune de lux din Alpii francezi

B1 B1,
Elitele din Ucraina s-au infectat cu noul coronavirus intr-o statiune de lux din Alpii francezi

Courchevel este statiunea montana de lux din Franta, preferata de elitele din Ucraina si Rusia pentru petrecerea sarbatorilor din luna martie. Anul acesta se pare ca a fost si locul de infectare cu noul. continuă pe B1

Elitele din Ucraina s-au infectat cu noul coronavirus intr-o statiune de lux din Alpii francezi

Courchevel este statiunea montana de lux din Franta, preferata de elitele din Ucraina si Rusia pentru petrecerea sarbatorilor din luna martie. Anul acesta se pare ca a fost si locul de infectare cu noul.

Mesajul emotionant al unui pacient dependent de dializa infectat cu noul coronavirus la centrul unde se trata

Un pacient al centrului de dializa din Alba Iulia, unde au fost confirmate 10 cazuri de infectare cu noul coronavirus, a anuntat prin intermediul unui mesaj emotionant faptul ca si el are boala Covid 19.

Al doilea deces inregistrat in judetul Galati in urma infectarii cu COVID-19. 7 cadre medicale au fost diagnosticate cu noul coronavirus

90 de galateni s-au infectat pana vineri, 3 aprilie, cu noul coronavirus, doua persoane decedand. Ultima victima avea 61 de ani si suferea de mai multe afectiuni.

BREAKING |10 bebelusi au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus intr-o maternitate din Timisoara

ALERTA! in maternitatea Odobescu din Timisoara au fost inregistrati 10 bebelusi infectati cu noul Coronavirus. Noua dintre acestia au fost externati, iar unul se afla inca internat.

Pink, diagnosticata cu noul Coronavirus! Doneaza 1 milion de dolari in lupta contra COVID-19

Celebra Pink, dar si fiul ei in varsta de doar 3 ani, au fost testati pozitiv cu noul Coronavirus in urma cu doua saptamani. S-au vindecat, iar acum artista doneaza 1 milion de dolari in lupta contra COVID-19.

AGENTIILE DE PRESA: Noul coronavirus poate fi transmis, fara indoiala, si prin vorbire

Este posibil ca noul coronavirus sa se transmita si cand oamenii vorbesc si respira, a declarat un inalt responsabil stiintific al guvernului american vineri, in contextul in care Casa Alba se pregateste sa recomande populatiei purtarea mastilor, potrivit AFP.

Numarul cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depasit un milion pe intreg globul

Numarul cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depasit un milion pe intreg globul. A crescut din nou si numarul deceselor, aproape 55. 000 de oameni din intreaga lume au fost ucisi de virus. in Italia, alti 760 de oameni au murit in ultimele 24 de ore. Situatia ramane critica si in Spania, unde 950 au murit in doar cateva ore. Este cel mai mare numar de decese intregistrat intr-o singura zi la nivel mondial. Spitalele sunt pline, iar personalul medical este depasit de situatia.

Focar de infectie la Spitalul Universitar din Bucuresti: 35 de cadre medicale si 75 de pacienti infectati cu noul coronavirus

Autoritatile au anuntat, luni seara ca, in ultimele doua saptamani, la Spitalul Universitar de Urgente din Capitala nu mai putin de 35 de cadre medicale si 75 de pacienti au fost infectati cu noul coronavirus.

Comandantul portavionului Theodore Roosevelt, demis recent din cauza unei dispute cu superiorii sai, a fost depistat cu noul coronavirus

Capitanul Brett Crozier, indepartat recent din postul de comandant al portavionului nuclear USS Theodor Roosevelt, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Medicul fara un plaman, sef de sectie de Boli Infectioase, care continua lupta cu noul coronavirus

Un medic de la Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia este, de peste doua decenii sta in prima line a medicinei. Chiar daca nu are un plaman, medicul Corina Maniu este implicata in lupta cu noul coronavirus.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )