Libnet.ro
UNICEF

18:30

Elvetia: Un roman a fost amendat pentru ca avea prea putini bani in buzunar

B1 B1,
Elvetia: Un roman a fost amendat pentru ca avea prea putini bani in buzunar

Un roman a fost pedepsit in Elvetia, pentru ca nu avea suficienti bani asupra sa, informeaza B1 TV. Barbatul a fost surprins de politisti in orasul Delemont, avand in buzunar doar doi franci elvetieni, o. continuă pe B1

Un roman a fost AMENDAT in Elvetia pentru ca avea PREA PUTINI BANI la el

Un cetatean roman a fost gasit vinovat, in Elvetia, pentru faptul ca avea la el prea putini bani.

ACR amendat pentru continutul misogin al unei campanii pentru folosirea centurii de siguranta

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a amendat Automobil Clubul Roman ACR) cu 2. 000 de lei pentru campania Hai sa facem centura greu de ignorat!, ce foloseste un spot video in care sunt prezentate.

Membrii PSD au fost convocati pentru luni la sedinta Comitetului Executiv, pentru a discuta cazul Ponta

ACTUALIZARE 14:40 Zgonea: Ponta e prietenul si partenerul meu de proiect, exista solidaritate in PSD Presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a declarat, sambata, ca Victor Ponta este prietenul si partenerul sau de proiect si il sustine pe el si pe ceilalti colegi care trec printr-o situatie dificila, adaugand ca exista solidaritate in PSD. * Filialele PSD din tara isi exprima la unison sprijinul pentru premierul Ponta, urmarit penal .

Spania: Turistii straini sunt sfatuiti sa fie atenti la obiectele personale, dupa ce noua romani au fost arestati pentru furturi pe aeroporturi

Politia spaniola le recomanda turistilor strani sa isi tina sub supravegehre bunurile, dupa ce, la sfarsitul lunii mai au fost arestati noua romani acuzati de furturi pe aeroporturi spaniole, informeaza.

Doi responsabili cu reabilitarea unor scoli au fost retinuti pentru luare de mita

Chesca Daniel Valentin si Blaga Cristina, responsabili cu implementarea proiectului de reabilitare a mai multor scoli din judetele Brasov si Sibiu, au fost retinuti de procurorii DNA pentru luare de mita, dupa ce ieri au avut loc mai multe perchezitii pentru fapte de coruptie comise in perioada 2011-2012.

Ce dotari are vila prezidentiala si cati bani au fost cheltuiti pentru modernizarea ei

Presedintele Klaus Iohannis a mers ieri la Neptun, pentru a verifica vila aflata in administrarea Regiei Autonome Administratia Patrimoniului si a Protocolului de Stat RA-APPS). Timp de trei ore, seful.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )